COVID-19 (Coronavirus)

Vores fineste opgave er at leverer uforglemmelige oplevelser der varer evigt, hvor vi samtidig stræber efter at skabe trygge rammer for vores rejsende. Når det kommer til Covid-19, kategoriseres det ikke længere som en samfundskritisk sygdom efter den 31. januar 2022. Det betyder, at hvis der skulle ske nedlukning af et land pga. Covid-19 er normale regler gældende. Vi følger pakkerejseloven og myndighedernes retningslinjer, og derudover er vi medlem af Rejsegarantifonden nr. 1462. Det gør, at du er berettiget til at få refunderet din rejse, hvis din rejse opfylder betingelserne i henhold til pakkeloven. 

Med andre ord betyder dette, at har du købt en pakkerejse til et land, hvortil rejsen ikke længere kan gennemføres, så er du som forbruger berettiget til at få refunderet rejsens pris under den forudsætning, at hele rejsen er betalt. Der vil dog ikke være mulighed for at få refunderet eventuelle egne omkostninger så som togbilletter, indkøb af medicin, mistede feriedage mm. 

Hvis man skulle være så uheldig, at man skulle få Corona på ens rejse, er det ens rejseforsikring der dækker. Man skal derfor sørge for at have en afbestillingsforsikring inden afrejse. Kan rejsen gennemføres med enkelte afvigelser, så vil der blive aftalt en kompensation for den del af pakkerejsen, som eventuelt er berørt. 

Ønskede du som rejsende at hæve dit køb af rejsen, så kan dette ske, hvis forholdene på rejsedestinationen medfører, at en væsentlig del af pakkerejsen ikke kan gennemføres i overensstemmelse med rejseprogrammet. Er dette ikke gældende, kan du selvfølgelig aflyse rejsen med udgangspunkt i de almindelig gældende afbestillingsregler for din pakkerejse. 

Vi anbefaler at du følger med i Udenrigsministeriets rejsevejledninger for eventuelle ændringer eller updates for dit rejsemål. 

Vi holder os hele tiden opdateret og følger udviklingen nøje, så vi kan give vores kunder den bedste vejledning. Man kan som kunde derfor fortsat trygt planlægge sine fremtidige rejseaktiviteter. 

Finder du ikke den information som du søger, er du velkommen til at kontakte os. 

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m