Retningslinjer til fremtidige rejser i forbindelse med COVID-19
 

Du har købt en rejse til et land, hvortil UM fraråder alle ikke-nødvendige rejser, hvad gør du?

Som udgangspunkt, så har du ret til at annullere gebyrfrit, hvis UM fraråder rejser til rejsedestinationen på rejsetidspunktet.

Der er fortsat tale om forsigtighedsprincippet, da UM vil opdatere deres rejsevejledninger hver fredag. Vores aflysning af rejser vil derfor ske 1-2 uger før planlagt afrejsedag, hvis der er tale om rejser med fly og ca. 1 uger før, hvis der er tale om kør selv ferie.

Du har købt en rejse til et land, hvortil UM tillader rejser

Såfremt en rejsedestination er taget af listen over lande, som UM fraråder rejser til, vil rejsen skulle gennemføres.
Der er som udgangspunkt ikke nogen undtagelse til denne regel.
Har du af sundhedsmæssige årsager problemer med at rejse, skal afbestillingsforsikringen tages i brug.

Hvis du selv aflyser en købt pakkerejse og afbestiller på grund af f.eks. indrejserestriktioner på rejsemålet, vil dine muligheder for at få hele rejsens pris tilbagebetalt afhænge af flere forhold. For eksempel hvor tæt på afrejsen du afbestiller, om restriktionerne vil være gældende på rejsetidspunktet og omstændighederne omkring afbestillingen i øvrigt.

Hvor hurtigt får du dine penge retur?

Vi bestræber os på at refundere det indbetalte beløb hurtigst muligt og senest omkring det tidspunkt, hvor du skulle have rejst ud på den købte rejse.

Du har købt en rejse til et land, hvortil UM fraråder alle ikke-nødvendige rejser, men der er mere end 3 uger til, hvad gør du?

Der er stadig tale om forsigtighedsprincippet. Det betyder, at du grundlæggende skal afvente situationen. Du kan derfor ikke aflyse en rejse og få pengene retur.

Ønsker du alligevel at aflyse rejsen, vil der komme et annulleringsgebyr. Du skal kontakte din rejsekonsulent for at få oplyst dette gebyr, da det afhænger af muligheden for at få refunderet ophold, fly mm. 

Anbefalingen er derfor, at du afventer udmeldelse fra Udenrigsministeriet.

 

 

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m