« Tilbage

Kurhula - Balule River Lodge

Kurhula Lodge er nabo til Balule River Lodge, beliggende i Balule Nature Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park. 

Kurhula Lodgen består af fire dobbeltværelser - alle værelserne fører ud til en veranda, hvorfra man har udsigt til Olifants River. 
Værelserne har eget badeværelse, aircondition, myggenet over sengene, køleskab, safetybox, føntørre, garderobe og kaffe/te-faciliteter. 

Lodgen passer perfekt til familier med op til maks 12 personer. 

Main House:

Lodgens hovedhus, Main House, er opført i klassisk afrikansk byggestil. Her finder du en spisestue og en opholdsstue, som især benyttes, når det er for koldt til at spise og sidde udendørs.

Hovedhusets mest populære sted er den terrassen, som byder på en helt unik udsigt over Olifants River og Great Kruger National Park. Terrassen er møbleret med et komfortabelt loungesæt. Her indtager gæsterne en drink inden tjeneren kommer ind for at annoncere, at ”Dinner is ready!”.

Poolen: 

Poolen ligger direkte ud til Olifants River med fri udsigt til de dyr, som opholder sig i floden eller som kommer ned til den for at drikke eller svale sig i det kolde vand. I poolområdet er der solsenge og parasoller samt et overdækket område, hvor man i skyggen kan nyde en god bog eller betragte dyrelivet.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m