« Tilbage

Langi Langi Beach Bungalows

 Langi Langi Beach Bungalows ligger med udsigt til det Indiske Ocean på Zanzibars nordspids i den vestlige del af landsbyen Nungwi få kilometer fra den meget eftertragtede fine sandstrand af samme navn. Hotellet har sit navn fra planten kendt som ylang ylang, hvis blomster indeholder aromatisk æterisk olie.

Hotellet har 32 værelser fordelt på flere kategorier: 14 standard værelser med udsigt til områdets tropiske have, 6 pool værelser med udsigt og let adgang til pool samt suiter, hvor de fleste har havudsigt til det Indiske Ocean. Alle er indrettet med eget badeværelse og med enten veranda eller balkon. 

Langi Langi tilbyder madlavningskurser i Zanzibars traditionelle køkken. Hotellet er også behjælpeligt med arrangementer omkring vandaktiviteter som dykning, snorkling og fiskeri i området eller udflugter til Zanzibars turistmål.

Hotellet ligger en times kørsel fra Zanzibar International Airport og Zanzibar City med den historiske Stone Town. Nungwi var tidligere en fiskerlandsby og kendt for byggeri af dhow sejlbåde, men er i dag et populært feriested på grund af områdets særdeles gode sandstrande.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m