« Tilbage

Maritim Crystal Beach

Maritim Crystal Beach Hotel**** er et strandhotel beliggende ved den lange strand Belle Mare på Mauritius' populære østkyst og er et ideelt udgangspunkt for udforskning af Mauritius. Hotellet ligger midt i palmeomgivelser på en af Mauritius´ smukkeste strande med kig til koralrev langs kysten og Det Indiske Ocean i baggrunden.

Hotellet har 181 værelser på min. 50 kvadratmeter i kategorierne 51 comfort, 91 superior, 29 junior suiter samt 10 deluxe familieværelser, med separat børn/teenage værelse, på 95 kvadratmeter. Værelserne er fordelt på 10 bygninger med max. 3 etager og alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt til lagune. Hotellet har flere restauranter og barer, herunder strandrestaurant og strandbar.

Resortets swimmingpol har bobblebad og ligger med udsigt til lagunen. Fra hotellet er der flere muligheder for både land- og vandsport såsom beachvolley, aqua arobics og bådsejlads, ligesom der findes en professionel kids club, fitnesscenter og wellness & beautycenter.Tæt på hotellet finder man ikke mindre end tre internationale 18-hullers golfbaner.

Kysten ud for hotellets private strand er et ideelt sted til snorkelsvømning i lagunen, som afskærmes af det lange løbende koralrev mod Det Indiske Ocean.

Østkysten byder på flere tur- og oplevelsesmulighedewr. Fra Trou d'Eau Douce i Flachområdet kan man sejle på dagtur til øen Ile aux Cerfs, kendt for dejlige strande, lagune og ikke mindst rekreative muligheder. Naturreservatet Domaine de l'Etoile ligger mod syd på østkysten. Den 3,5 ha store, familievenlige dyrepark La Vanille Réserve i syd. Katemaransejlads ned langs kysten mod syd er en ideel måde at opleve øens rev og havliv på. På sydøstkysten ligger byen Mahebourg, kendt for øens største lagune, med dejlig havnepromenade.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m