« Tilbage

Maritim Resort & Spa

Det fem stjernede Maritim Resort & Spa er et luksuriøst hotel som ligger ved Turtle Bay - den lille republiks første Marine National Park - Balaclava, på øens nordlige og samtidig mest solrige hjørne. Hotellets beliggenhed er simpelthen betagende. I forgrunden har man det turkisblå Indiske Ocean og 800 m privat sandstrand. Bagved et frodigt grønt tropelandskab med bjerge i baggrunden. Selve hotellet ligger smukt omgivet af en 25 ha stor tropisk have og naturpark flankeret af det Indiske Ocean. Hotellets arkitektur som blander det tropiske med kolonistil, de bemærkelsesværdige omgivelser og udsigten til den fortryllende Turtle Bay samt ikke mindst de utroligt mange sports- og wellnesstilbud gør stedet til en perfekt baggrund for et sofistikeret og afslappende ophold på Mauritius.

Med blot 15 km til hver, ligger hotellet også meget bekvemt mellem hovedstaden Port Louis og det meget populære turistmål Grande-Baie (Grand Bay), kendt for både lokale butikker og moderne shoppingcentre og brandbutikker, ligesom den er hjemsted for øens bedste barer og natklubber.

Hotellet har 215 værelser, herunder 18 luksussuiter - alle værelser, har eget badeværelse og balkon og er vestvendte med havudsigt og kig til aftenens solnedgang over det Indiske Ocean. Kategorien Privilege Room er på 40-44 kvadratmeter med plads til 3 personer, har egen balkon eller terrasse, badeværelse og seperat toilet. Der er mulighed for at opgradere til flere forskellige suites kategorie

Der er et væld af aktiviteter på hotellet som vandsport, golf og boldsport, ridning på øens enste ridecenter, motion i fitness center og Turtle Club tilbyder aktiviteter for børn.

På Maritim er der mulighed for at slappe af i hotellets 3500 kvadratmeters store "Tropical Flower Spa" placeret på hotellets 25 ha store landskabeligt anlagte grund med idyllisk vandfald, Spa Garden Suite og 13 inden- og udendørs pavillioner som tilbyder eksklusiv massage og forskellige former for skønhedsbehandlinger med tropiske olier og blomster. Der er 3 saunaer, boblebad, dampbad, pedicure og manicure.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m