Aruba Lodge og Waterlovers Hotel
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGE
PRIS FRA 25.995,- kr.

Aruba Lodge og Waterlovers Hotel

På denne rejse vil du opleve det unikke Kenya uden at skulle skifte indkvartering hele tiden. Du kan nyde landets - og et af Afrikas største - vildtområder. Efter nogle forrygende safaridage vil der være tid til et yderst luksuriøst badeferieophold på Waterlovers Hotel. 

Afrejse hver torsdag hele året

Højdepunkter på rejsen

 • Safari i legendariske Tsavo National Park
 • Kort introduktion i Swahili - det lokale sprog
 • Vandresafari med bevæbnet ranger
 • Besøg på afrikansk skole
 • Besøg på Karen Blixens farm samt giraf-centret
 • Historisk indblik i 1. verdenskrig i Østafrika
 • Badeferie ved Det Indiske Ocean

13 dage fra 25.995,- kr.

Der er store safarioplevelser i vente til dig i Kenyas største nationalpark. Her er muligheden for at opleve The Big Five i dén grad til stede.

Introduktion til Swahili og indblik i 1. verdenskrig

Denne rejse indeholder, udover en masse safari, en række spændende kulturelle oplevelser, hvor du bl.a. kan besøge en lokal, afrikansk skole og få en hurtig introduktion til Swahili - det lokale sprog. Du bliver herudover sat ind i de dramatiske hændelser som skete under 1. verdenskrig i Kenya.

Bekvemt rejse med få indkvartingssteder

Denne rejse er for dig, hvis du ønsker en safari af særdeles høj kvalitet, men helst vil være foruden at skifte indkvarteringssted adskillige gange under rejsen.

Madoplevelser i spektakulære omgivelser

På turen vil du støde på kokke, som byder dig på fremragende gastronomi og dejlige vine. Du spiser under den åbne, men overdækkede restaurant, hvorfra der er udsigt til den smukke, omkringliggende natur.

Afslapning ved udsøgt pool-område

Pool-området og den velassorterede loungebar er et fantastisk samlingssted for gæsterne efter de store safarioplevelser. I fællesområderne i lodgen vil der være Wi-Fi tilgængeligt.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Kenya

Der flyves om morgenen fra Danmark mod Kenya. Der vil normalt være flyskift i f.eks. Amsterdam undervejs.

Flyvningen mod Kenya er med alle måltider samt drikkevarer og underholdning. Der flyves direkte mod syd og derfor ingen jetlag.

Ved ankomsten til Nairobi om aftenen, køres I til et godt 3+ til 4-stjernet hotel for overnatning.

Dag 2: Karen Blixens Museum og safaristart

Efter morgenmaden køres I til Karen Blixens Farm for et besøg i det hjem, hun havde under sit ophold i dejlige Kenya. Der er rundvisning i huset og i parken. Herefter besøg ved Giraffe Center, hvor der kan fodres giraffer i øjenhøjde.

Turen går nu mod lufthavnen for flyet mod Mombasa. Turen tager godt en time, hvor der vil være udsigt mod Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Fra lufthavnen i Mombasa går turen ind i landet for at nå frem til Tsavo East National Park. Det tager godt to timer at når frem til parken, hvor I straks mødes af den smukke natur og de første dyr. I er fremme ved Aruba Lodge før solnedgang, og er klar til aftensmad og den første af seks safarinætter på lodgen.

Dag 3: Safari Tsavo East

Ved solopgang ca. kl. 06:30 kører I ud på savannen. Det smukke morgenlys kombineret med friskheden på savannen gør at man ofte i disse tidlige timer har de bedste safarioplevelser. Af de større dyr man kan opleve i parken er bl.a. løven, leoparden, elefanten, bøflen, giraffen, bavianen og den smukke og elegante Giraf gazelle, også kaldet Gerenuk.

Efter en spændende safari kommer I hjem til et yderst veldækket morgenbord. Midt på dagen er der afslapning, hvor poolen sikkert kommer i brug.

Om eftermiddagen er der mere safari, der slutter ved solnedgangen omkring kl. 18:30.

Dagen slutter med en velkomstcocktail sammen med lodgens manager, der vil fortælle om lodgen og området den ligger i. Herefter er der aftensmad og overnatning.

Dag 4: Vandresafari

Efter morgenmaden er det tid til en yderst spændende vandresafari langs den smukke Galana-flod der er formet af Tsavo- og Athi-floderne tæt ved Lugards-vandfaldet, for til sidst at løbe ud i Det Indiske Ocean. Floden er afgørende for dyrelivet og altid et godt sted for dyreoplevelser. Vandringen ledsages naturligvis af bevæbnet parkrangers.

Under turen bliver der udsigt til den gigantiske lavasamling, Yatta Plateau, der med sine 300 km i længden og op til 10 km i bredden danner en imponerende baggrund for denne del af parken. Denne lavasamling er blandt de absolut største i verden.

I returnerer til lodgen i tid for frokost. Resten af dagen er til afslapning, hvor I kan fortsætte med at nyde naturen fra f.eks. pool-området.

Dag 5: Swahili og safari

Efter en rolig morgen med dejlig morgenmad har I introduktion til sproget Swahili, som tales selv i områder langt fra Østafrika. Denne indføring af nationalsproget efterfølges af et indblik i den lokale kogekunst.

Efter frokosten er der safari området efterfulgt af middag og overnatning.

Dag 6: Første verdenskrig i Tsavo og safari

Efter morgenmaden er der besøg ved en lokal skole (dog afhængig af skoleferier), hvor I får et fint indblik i at god undervisning kan finde sted selv under mere beskedne vilkår.

Herfra videre til Voi-kirkegården for ofre for første verdenskrig, hvor lokale samt englændere og andre allierede ofrer i krigen er begravet. De mistede livet under de jævnlige angreb der kom fra det dengang tyske Østafrika (nu Tanzania), der især havde den vigtige togstrækning fra Mombasa til Uganda som mål for angreb.

Frokosten indtages på den fantastiske og flot beliggende Voi Safari Lodge. Herfra køres der tilbage til Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 7: Safari samt afskedsmiddag

Rejsens sidste safarioplevelser finder sted denne morgen og igen om eftermiddagen.  

Om aftenen er der afskedsmiddag, hvor turens mange oplevelser sikkert vil blive delt.

Dag 8: Fra Tsavo til Kenyakysten

Efter morgenmaden køres der i et par timer til Mombasa og og det yderst luksuriøse Waterlovers Hotel, hvor I indkvarteres for de kommende fem nætter.

I har resten af dagen nydes med afslapning, en tur i poolen eller i Det Indiske Ocean.

Overnatning på Waterlovers med morgenmad inklusiv. 

Dag 9-12: Badeferie ved Det Indiske Ocean

I har fire hele dage til at nyde de smukke omgivelser ved Waterlovers Hotel samt Det Indiske Ocean.

Kenya-kysten er perfekt til en afslappende badeferie efter en oplevelsesrig safari.

Kystområdet byder på masser af aktivitetsmuligheder såvel til lands som til vands - og sågar i luften.

Området har tre golfbaner, hvor især de to 18-hullers er af høj kvalitet, og der er talrige muligheder for at spille tennis på glimrende baner.

Trænger man til lidt byliv kan Mombasa, der er Kenyas næststørste by med over 1 mio. indbyggere, f.eks. byde på shopping i den gamle bydel omkring Fort Jesus eller hos et af kooperativerne for lokal kunsthåndværk.

På havet er der rig mulighed for forskellige typer sejlture, spændende dybhavsfiskeri efter nogle af de helt store ”trofæer” samt snorkling og dykning på koralrevet – og uanset hvad formålet med at stå til søs er, så er der gode muligheder for at se delfiner omkring fartøjet.

Dag 13: Hjemrejse fra Kenya

I har det meste af dagen til rådighed på hotellet, inden I sidst på dagen køres til lufthavnen for flyet hjem mod Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark

Efter flyskift i f.eks. Amsterdam er der ankomst til Danmark først på dagen.

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kenya t/r
 • Flyrejse på økonomiklasse
 • Lufthavnshotel i Nairobi
 • Besøg på Karen Blixen Museet & giraf-centret
 • 6 overnatninger på Aruba Lodge inkl. alle måltider
 • 2 morgensafarier i Tsava East
 • 5 eftermiddagssafarier i Tsavo East
 • 1 vandresafari
 • Introduktion I Swahili - det lokale sprog
 • Besøg på lokal skole & Voi-kirkegården
 • 5 overnatninger på Waterlovers inkl. morgenmad
 • Alle lufthavns transfers i Kenya 

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse/afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt som ikke er nævt under "Prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m