VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Elefanter & De store Katte - Fly Safari

Denne fantastiske safari tager jer med til to af Kenyas bedste safariområder - nemlig det verdensberømte Masai Mara og elefantrige Amboseli.
Undervejs indkvarteres I på luksuriøse teltcamps.

Højdepunkter på rejsen

 • Betagende udsigt over den klassiske savanne i Amboseli med Kilimanjaro i baggrunden
 • Mange og store flokke af elefanter med talrige ”pragteksemplarer”
 • De mange løver og store plettede rovdyr i Masai Mara: Leoparder, geparder og hyæner
 • Små eksklusive camps
 • Variation af nat og dagssafari og walking safari og game drives
 • Mulighed for at se de berømte "Big Five" og meget mere!

På denne safari bor man udelukkende i camps, der tilhører det stolte Masai-folk. For at beskytte og bibeholde masaiernes kultur og levemåde, bestemte man for ca. 15 år siden at frede nogle fantastiske naturområder, hvor dette stolte folk kan leve deres traditionelle liv i fred og ro. For at give masai landsbyerne en smule indtægt, tillader man, at der dagligt lukkes 18 turister ind i disse øko-beskyttede områder. Denne safari henvender sig derfor til rejsende, der ønsker en individuel, intim og unik naturoplevelse, hvor man undgår de mere befolkede turistområder. Hver camp har højst 10 komfortable telte, alle med privat bad og toilet. Der er ligeledes et spisetelt og en bålplads, hvor man hver aften samles for at dele dagens oplevelser under den enorme afrikanske stjernehimmel.

Rejsen foregår med bil og med fly og på safarien kører man i åbne 4x4 safaribiler.

Oplev elefanter i massevis!

Med en safaristart i Selenkay Conservancy og Amboseli National Park vil I uden tvivl opleve masser af elefanter! Parken er kendt for sine store flokke af elefanter, hvoraf adskillige er store, flotte eksemplarer med ualmindeligt store stødtænder. Der findes over 700 elefanter i Amboseli - men der er også gode chancer for at opleve det øvrige klassiske storvildt som f.eks. flodheste, bøfler, gnuer, zebraer, gazeller og giraffer. Den plettede hyæne er parkens mest talrige rovdyr, men her findes også et par løveflotte og enkelte leoparder og geparder.

Under en safari i Amboseli får I desuden en betagende udsigt over den klassiske savanne med Kilimanjaro i baggrunden.

Masai Mara - løver, leoparder, geparder og hyæner

Masai Mara er et af verdens mest filmede naturområder og er med sin endeløse savanne også dét landskabsbillede, de fleste forbinder med safari i Afrika. Området er kendt for at være vært for Den store Migration i sensommeren, men Masai Mara er dog meget mere og andet end det. Med næsten alt det klassiske storvildt kan det være vanskeligt at fremhæve enkelte særlige kvaliteter. Skal det gøres, må det nok være de store rovdyr, da løver, leoparder, geparder og plettede hyæner har store bestande og næppe ses meget hyppigere andre steder på kontinentet. Masai Mara er også hjemsted for de resterende 3 dyrearter i The Big Five begrebet - nemlig elefant, næsehorn og bøffel.

Mulighed for badeferie som afslutning

Der er mulighed for at forlænge rejsen med dejlig badeferie på Kenyakysten eller Zanzibar til meget fordelagtige priser. Ring eller skriv for nærmere information herom.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Kenya

Der flyves fra Danmark ført på aftenen mod Nairobi i Kenya med et flyskift undervejs.

Der flyves udelukkende med rutefly af høj standard, hvor måltider, drikkevarer og underholdning er inkluderet.

Dag 2: Ankomst til Nairobi og kørsel til Amboseli

Ankomst til Nairobi tidligt om morgenen, hvor du efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver mødt af en lokal repræsentant fra Safari Eksperten.

I sætter kursen mod sydøst til Selenkay Conservancy, beliggende få km nord for selve Amboseli National Park, hvor I ankommer i tid til frokost på Porini Amboseli Camp, som er jeres indkvarteringssted for de kommende to nætter.

Efter frokosten byder eftermiddagen på en gåtur med masai-krigere til en lokal landsby, for at få indsigt i masaiernes interessante kultur og deres måde at leve på, efterfulgt af et game drive i det beskyttede Selenkey-område og en sundowner med udsigten til Kilimanjaro. Inden turen går tilbage til campen har mørket sænket sig, og der er mulighed for at opleve nogle af de nataktive dyr.

Overnatning på Porini Amboseli Camp med frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 3: Safarikørsel i Amboseli

Når den liflige fuglesang har vækket jer denne morgen, serveres morgenmaden. Herefter køres ad campens private sti gennem bushen til Amboseli National Park, hvor der er morgensafari med medbragt picnic-frokost i køletasken. Forvent en safari med mulighed for at se mange dyr, f.eks. elefanter, og mange af de store kattedyr. Om eftermiddagen køres tilbage til campen for afslapning.

Om aftenen nydes et game drive i Selenkay med stop undervejs ved et idyllisk spot for en sundowner, efterfulgt af et nat game drive med mulighed for at opleve nataktive dyr så som jordsvin, serval katte, los, afrikanske vildkatte og andre arter.

Overnatning på Porini Amboseli Camp med fuldpension.

Dag 4: Amboseli - Masai Mara - private reservater

Efter morgenmad på campen fortsætter I rejsen fra Amboseli mod Masai Mara. I køres til den lille flyveplads i Amboseli, hvorfra I flyver til Masai Mara via Wilson lufthavnen i Nairobi, hvor der er flyskift.

Ved ankomsten til Masai Mara bliver i mødt af jeres lokale chauffør/guide, som vil køre jer til Porini Mara Camp beliggende i det private conservancy Ol Kinyei, som er et fantastisk vildtrområde. Dette skønne sted er jeres overnatningssted for de kommende tre nætter.

Efter en frokost på campen er der game drive eller walking safari, efterfulgt af en sundowner og et nat game drive.

Her er god mulighed for at opleve alle de dyr, man forbinder med Afrika. "The Big Five": Elefant, løve, leopard, næsehorn og bøffel er her, men også gepard, hyæne, vilde hunde og store mængder af gazeller, antiloper, giraffer og zebraer og gnuer.

Ikke mindst i perioden fra juli til oktober er Mara vært for den store vandring af 1,5 millioner gnuer og 250.000 zebraer. En helt ekstraordinær oplevelse.

Overnatning på Porini Mara Camp inkl. fuldpension.

Dag 5: Masai Mara - private reservater

Dagen står på heldagssafari i Ol Kinyei og Nabiosho reservaterne, der er hjemsted for over 60 løver og mange andre store katte og storvildt.

Aftenen byder på en sundowner og et nat game drive.

Overnatning på Porini Mara Camp inkl. fuldpension

Dag 6: Masai Mara - private reservater

Dagen starter med en morgengåtur i reservatet ledsaget af en Masai-kriger og en erfaren guide.

Efter morgenmaden køres på tværs af Masai Mara til Olare Orok reservatet - Turen tager ca. 2 timer. Jeres overnatningssted for natten ligger tilstødende til Masai Mara reservatet og I ankommer hertil i tid til en frokost.

Eftermiddagen står på game drive efterfulgt af en sundowner.

Middag og overnatning på Porini Lion Camp inkl. fuldpension.

Dag 7: Masai Mara - private reservater

Dagen byder på helddagssafari i Masai Mara reservatet med picnic-frokost, efterfulgt af en sundowner og et nat game drive i Olare Orok reservatet.

Overnatning på Porini Lion Camp.

Dag 8: Masai Mara - Nairobi - Hjemrejse

Der flyves fra Masai Mara til en mindre flyvebane i Nairobi. Herfra er der biltransfer til Nairobis Internationale lufthavn, hvorfra rejsen går tilbage mod Danmark.

Der er mulighed for at forlænge opholdet med en eventuel badeferie på Kenyakysten.

Dag 9: Hjemkomst

Efter et flyskift i Europa er der ankomst til Danmark først på dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Nairobi tur/retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Porini Amboseli Camp med fuldpension og drikkevarer
 • 4 overnatninger på Porini Mara Camp med fuldpension og drikkevarer
 • Safarikørsel som beskrevet
 • Indenrigsfly som beskrevet
 • Entreer til parker og lignende
 • Engelsktalende chauffører og guider
 • Alle transfers både med bil og fly
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring & afbestillingsforsikring
 • Visum til Kenya (USD 50,-). Dette erhverves i lufthavnen ved ankomst.
 • Private udflugter, eks: Ballonflyvning: DKK 2.900,- pr. person
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: DKK 5.200,- pr. person
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 39,- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt i "prisen inkluderer"

Prisen er baseret på USD kurs pr. 20.03.2019, samt på billigste bookingklasse på flyene. Vi tager forbehold for udsving i valutakurser samt ledige pladser på fly.

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m