VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 11 DAGE
PRIS FRA 16.995,- kr.

Geoffreys familieeventyr

En pragtfuld safari og badeferie i Kenya for hele familien med dansktalende Geoffrey som rejseleder. En stressfri ferie for alle aldre, hvor der er tid til at opleve og nyde.

Højdepunkter på rejsen

 • Safari med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder
 • Oplev elefantbørnehjemmet og vær med til at fodre giraffer
 • Tre nætter i Masai Mara og besøg Masaierne
 • Sejltur på Naivasha-søen
 • Fem nætter direkte ved Det Indiske Ocean
 • Lille gruppe – maksimum 12 deltagere
 • Garanti for vinduesplads til alle

11 dage fra 16.995,- kr.

Safari Eksperten og Geoffrey Sendeu byder jer velkommen til en eventyrlig Kenya-rejse for hele familien. Med dejlig indkvartering og en perlerække af safarioplevelser i verdensklasse vil Geoffrey vise sit hjemland frem for jer. Kenya er safariens moderland, hvor smukke og varierede landskaber danner rammen om oplevelser, man for altid vil huske.

En familierejse fyldt med oplevelser

Oplevelserne starter i Kenyas hovedstad, hvor der er besøg hos giraffer der fodres i øjenhøjde. Små elefanter opleves og klappes i det berømte elefantbørnehjem, The David Sheldricks Wildlife Trust, før ruten går mod den smukke Naivasha-sø i The Great Rift Valley, hvor bl.a. flodheste skal opleves på en stemningsfuld sejltur på søen.

Oplev Masai Mara

Safariens højdepunkt er de tre nætter i verdensberømte Masai Mara, hvor I får god tid til at opleve Afrikas vilde dyr på nærmeste hold samt nyde det dejlige klima.

Karen Blixens farm og badeferie

Tilbage i Nairobi er der tid til en herlig frokost og et besøg på Karen Blixens farm, hvorefter der er fly til enten Kenya kysten eller Zanzibar, hvor I slutter med fem pragtfulde nætter direkte ved Det Indiske Ocean.

Jeres enestående rejseleder Geoffrey Sendeu

Geoffrey har fra barnsben levet tæt på Kenyas fantastiske dyreliv, men som ung mand blev han inviteret til en uddannelse inden for landbrug i Danmark. Her lærte Geoffrey det danske sprog både i tale og på skrift og har siden, gennem flere årtier, haft et væld af danskere på safari og er med rette blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark: eventyret venter

I flyver fra København, Hamborg, Aalborg eller Billund om eftermiddagen. Efter flyskift et sted i Europa er der ankomst til Nairobi tidligt næste morgen.

Alternativt er der fly om morgenen mod Nairobi, hvor der igen er flyskift undervejs. Her vil man ankomme om aftenen til Nairobi og have en første nat i Kenyas hovedstad. Indkvartering er ikke langt fra lufthavnen på f.eks. EKA hotel eller Lazizi Premiere Hotel. Denne overnatning er inklusiv morgenmad.

Dag 2: Nairobi og Lake Naivasha

Efter en tidlig ankomst om morgenen til Nairobi, eller efter en god nats søvn og et dejligt morgenmåltid på ens hotel, køres der til Giraffe Center, hvor man kan fodre giraffer i øjenhøjde. Herfra fortsættes der til David Sheldricks Wildlife Trusts hovedkvarter lidt uden for byen, hvor I kan opleve elefantunger helt tæt på, se dem blive trænet, fodret og tilmed komme så tæt på at man ofte kan klappe dem.

Herefter kører I mod den berømte Rift Valley-sø, Lake Naivasha, hvor I er fremme ved Lake Naivasha Sopa Lodge i tide for en sen, men pragtfuld frokost i den overdådigt smukke have. Her kan I se dyr og fugle der typisk opholder sig i området. Der er også tid til en dejlig tur i poolen, før der er middag og overnatning. Om aftenen og natten ser man mange af søens flodheste komme op for at græsse, ganske tit få meter fra ens værelse.

Dag 3: Lake Naivasha - Masai Mara

Tidligt op for en yderst stemningfuld sejltur på søen blandt flodheste og et utroligt flot og eksotisk fugleliv. Herefter nydes morgenmaden, og bilen pakkes for turen mod Masai landet, hvor I har frokost undervejs. Efter godt fire timers kørsel når I frem til verdens måske mest berømte safariområde – Masai Mara. Vi ankommer til Mara Lesiure Camp eller Mara Fig Tree Camp sidst på eftermiddagen. Det sidste stykke, før I når Masai Mara, er nærmest safarikørsel, da mange dyr ofte befinder sig uden for selve reservatet.

Begge camps byder på dejlige store telte med høj komfort og med en beliggenhed omgivet af Maras vildtrige dyreliv. Efter et lille hvil er det tid til en sen eftermiddagssafari i det fantastiske vildtreservat, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. I har tre nætter i campen, så der er rig mulighed for de store oplevelser blandt rovdyr, elefanter, bøfler og et imponerende fugleliv. Dagene giver også tid at nyde en svalende tur i poolen, som begge camps byder på.

Dag 4+5: Masai Mara

I har to hele dage til safari. Fra den tidlige morgenstund, hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøger I de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Seks af jer har valgt den sublime oplevelse med ballonsafari den ene morgen, efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti-økosystem, der anses af mange for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Den lille Dik-Dik til store Eland-antiloper, små væverfugle, til de store gribbe. I vores sommer - og efterårsmåneder ser man ofte den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. En helt unik oplevelse - ikke mindst hvis de krydser den store Mara-flod. En af disse to morgener kan man tilkøbe en ballonsafari, og så nyde synet af savannen mens man sagte svæver over de store vidder og dyrelivet. Nyd at Afrikas dyreliv er jeres nærmeste nabo i disse dage.

Dag 6: Sweetwaters - Masai Mara – Nairobi – Det Indiske Ocean

Efter en herlig morgen køres der mod Nairobi for frokost og besøg ved Karen Blixens Museum. Herefter kørsel til lufthavnen for flyet mod Mombasa.                  

Kenya-kysten

Efter en times flyvning ankommer I til Mombasa, og køres herfra til det valgte hotel. Dette enten til Southern Palms Beach Resort på den berømte Diani Beach ca. 25 km syd for Mombasa eller til Travellers Beach Hotel lidt nord for Mombasa.

I har her fem nætter direkte ved stranden og det varme ocean. Der er her mulighed for at tilkøbe udflugter til Mombasa by, til koralrevet, fisketure, spille golf samt nyde stemningsfulde sejlture på oceanet.

Dag 7-10: Det Indiske Ocean

I har fire hele dage ved det varme vand, hvor koralrevet ligger godt 600 meter ude i oceanet.

Dag 11: Hjemrejse

I flyver tidligt om morgenen mod Nairobi og derfra mod København, Hamborg, Billund eller Aalborg. Der er typisk to flyskift under turen hjem.

I visse tilfælde er der aftenflyvning hjem, med ankomst til Danmark på dag 12.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Alle nævnte fly
 • Privat safari med 4* indkvartering på safarien som beskrevet inkl. park-entreer
 • Geoffrey Sendeu som dansktalende chauffør/guide
 • Garanti for vinduesplads på safarien
 • Alle måltider er med på safarien
 • Al kørsel mellem lufthavne og hoteller
 • 5 nætter på kysten

Priserne er baseret på mindst 4 deltagere og valutakurser af 21. februar 2018. Priserne er baseret for formodede flypriser. De kendes først 11 måneder før hjemrejsen.

Indkvarteringspriserne er baseret på formodede priser for 2019. De endelige kendes først ved sommeren 2018. Der tages forbehold for ændringer som ikke er Safarieksperten bekendt pr. februar 2018.

Prisen inkluderer ikke

 • Visum, der udgør USD 50,- pr. person, vaccinationer og forsikringer
 • Tager man til Zanzibar efter safarien er der ekstra visum på USD 50,-
 • Drikkevarer og drikkepenge og ikke nævnte måltider
 • Private indkøb og spændende udflugter som f.eks. ballonsafari i Masai Mara
HAR DU SPØRGSMÅL?

Bo Finn Poulsen

Telefon: 52 78 73 83

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02