VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Geoffrey's Travels familiesafari

En pragtfuld safari i Kenya for hele familien. En stressfri ferie for alle aldre, hvor der er tid til at opleve og nyde.

Højdepunkter på rejsen

 • Tre nætter i magiske Masai Mara 
 • Heldagssafari i Lake Nakuru National Park
 • Sejltur på Naivasha-søen
 • Besøg på Karen Blixen museet og The Giraffe Center

Safari Eksperten og Geoffrey's Travel byder jer velkommen til en eventyrlig Kenya-rejse med dejlige indkvarteringer og en perlerække af safarioplevelser. 

Kenya er safariens moderland, hvor smukke og varierede landskaber danner rammen om oplevelser, man for altid vil huske. Samtidig har I ophold i henholdsvis to og tre nætter, så kufferten skal ikke pakkes ud hver dag. 

En rejse fyldt med oplevelser

Oplevelserne starter i Kenyas hovedstad, hvor der er besøg hos giraffer, der fodres i øjenhøjde før turen går mod den smukke Naivasha-sø i The Great Rift Valley, hvor bl.a. flodheste skal opleves på en stemningsfuld sejltur på søen.

I har også en heldagssafari i Lake Nakuru National Park, hvor I bl.a. skal opleve næsehorn og det imponerende fugleliv.

Oplev magiske Masai Mara

Karen Blixens farm og badeferie

Tilbage i Nairobi er der tid til en herlig frokost og et besøg på Karen Blixens farm, hvorefter der er fly tilbage til Danmark. Det er også muligt at forlænge rejsen med en badeferie ved det Indiske Ocean enten ved Kenya kysten eller på Zanzibar.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark: eventyret venter

I flyver fra Danmark med et flyskifte i Europa undervejs.

Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på flyrejsen.

 

Dag 2: Ankomst Nairobi og Lake Naivasha

I ankommer til Kenyas hovedstad Nairobi tidligt om morgenen. Efter pas- og toldkontrol bliver I modtaget af jeres guide for de kommende dage. Første stop er et besøg på The Giraffe Center, hvor man kan fodre giraffer i øjenhøjde. 

Herfra kører I mod den berømte Rift Valley-sø, Lake Naivasha, hvor I er fremme ved Lake Naivasha Sopa Lodge i tide for pragtfuld frokost i den overdådigt smukke have. Her kan I se dyr og fugle der typisk opholder sig i området. Der er også tid til en dejlig tur i poolen og lidt afslapning, før der er middag og overnatning. Om aftenen og natten ser man mange af søens flodheste komme op for at græsse, ganske tit få meter fra ens værelse.

Dag 3: Lake Nakuru National Park

Efter en tidlig morgenmad kører I til Lake Nakuru National Park, hvor der venter masser af spændende oplevelser. Parken er beliggende på bunden af The Great Rift Valley og byder på stor diversitet først og fremmest med den store sø og det meget rige fugleliv, men også savanne og skovklædte højdedrag. Her kan man også opleve både sorte og hvide næsehorn, bøfler og en mængde forskellige antiloper såsom waterbuck, eland og impala og den smukke Rothschild giraf. I spiser en dejlig picnic frokost i parken og er tilbage på lodgen ved Lake Naivasha sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning på Lake Naivasha Country Club

Dag 4: Lake Naivasha - Masai Mara

Tidligt op for en yderst stemningfuld sejltur på søen blandt flodheste og et utroligt flot og eksotisk fugleliv. Herefter nydes morgenmaden, og bilen pakkes for turen mod Masai landet, hvor I har frokost undervejs. Efter godt fire timers kørsel når I frem til verdens måske mest berømte safariområde – Masai Mara. Vi ankommer til Mara Fig Tree Camp sidst på eftermiddagen. Det sidste stykke, før I når Masai Mara, er nærmest safarikørsel, da mange dyr ofte befinder sig uden for selve reservatet.

Campen byder på dejlige store telte med høj komfort og med en beliggenhed omgivet af Maras vildtrige dyreliv. I har tre nætter i campen, så der er rig mulighed for de store oplevelser blandt rovdyr, elefanter, bøfler og et imponerende fugleliv. Dagene giver også tid at nyde en svalende tur i poolen.

Dag 5 og 6: Masai Mara

I har to hele dage til safari i dette fantastiske vildtreservat, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. Fra den tidlige morgenstund, hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøger I de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Seks af jer har valgt den sublime oplevelse med ballonsafari den ene morgen, efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti-økosystem, der anses af mange for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Den lille Dik-Dik til store Eland-antiloper, små væverfugle, til de store gribbe. I vores sommer - og efterårsmåneder ser man ofte den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. En helt unik oplevelse - ikke mindst hvis de krydser den store Mara-flod. En af disse to morgener kan man tilkøbe en ballonsafari, og så nyde synet af savannen mens man sagte svæver over de store vidder og dyrelivet. Nyd at Afrikas dyreliv er jeres nærmeste nabo i disse dage. Der vil også være mulighed for at tilkøbe et besøg i en Masai landsby.

Dag 7: Masai Mara – Nairobi – Det Indiske Ocean

Efter en herlig morgenmad  køres der mod Nairobi for frokost på den berømte restaurant The Carnivore og herefter venter et spændende besøg på Karen Blixens Museum. Herefter kørsel til lufthavnen for flyet mod Europa. Det er naturligvis også muligt at forlænge rejsen med en badeferie ved Mombasa eller på Zanzibar.                

 

Dag 8: Hjemkomst

Efter flyskift i Europa lander I i København hen på formiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Fly København-Nairobi t/r
 • Lufthavnskatter og afgifter
 • Safari med 4* indkvartering som beskrevet
 • Helpension på safarien
 • Adgang til Nationalparker og vildtreservater
 • Engelsktalende chauffør/guide
 • Garanti for vinduesplads på safarien
 • Al kørsel mellem lufthavne og hoteller
 • Besøg på Karen Blixen museet og The Giraffe Center
 • Frokost på The Carnivore
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Priserne er baseret på 4 deltagere.

 

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Kenya (ca. USD 50,- pr. person). Ønskes visumassistance DKK 1.000,- pr. person inkl. visumpris
 • Vaccinationer
 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Ikke nævnte måltider
 • Obligatorisk EU-Ansvarsforsikring: DKK 59,- pr. person
 • Private indkøb og ekstra udflugter som f.eks. ballonsafari i Masai Mara eller besøg i Masailandsby
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m