VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 8 DAGE
PRIS FRA 12.495,- kr.

Malindi luksus badeferie og minisafari

Nyd en forrygende badeferie direkte til Kenyas fantastiske kyst, ikke langt fra den lille charmerende by Malindi, der ligger godt 120 km nord for Mombasa. Du har seks nætter på det 4* Sandies Tropical Village med All Inclusive samt en safarinat på Aruba Lodge i mægtige Tsavo Øst.

Afrejse hver søndag & tirsdag hele året

Højdepunkter på rejsen

 • Seks nætter på 4* hotel direkte til Det Indiske Ocean
 • All Inclusive ophold på kysten
 • En nat med safari i gigantiske Tsavo East National Park
 • Gode chancer for store flokke af elefanter
 • Mulighed for at opleve alle BIG FIVE
 • Privat safaribil med egen safariguide

8 dage fra 12.495,- kr.

Nyd det godt 26 grader varme Indiske Ocean fra vidunderlige Sandies Tropical Village, hvor den flotte frodige have med palmer, smukke blomster og dejlig indbydende pool fortsætter direkte ud til den hvide strand og oceanet. Her ved kysten fryser man ikke. Året rundt er dagtemperaturerne omkring de 30 grader og natten sjældent under 20 grader. Med All Inclusive ophold skal du kun tænke på at nyde din ferie, som også indeholder en safarinat i Kenyas mægtige Tsavo East National Park. På denne korte safari i Kenya venter spændende safarioplevelser, hvor chancerne for at opleve The Big Five i høj grad er til stede.

På Aruba Lodge, byder kokkene på fremragende gastronomi og dejlige vine, som indtages i den åbne men overdækkede restaurant, hvorfra man har udsigt til den smukke natur.

Rejsen er baseret på minimum 4 deltagere, men kan gennemføres mod tillæg for kun 2 deltagere. Hør nærmere om dette.

Der er fly mellem København og Malindi med i prisen. Også mulighed for flyvninger fra Ålborg, Billund og Hamburg. Hør nærmere.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra København om eftermiddagen mod Kenya. Der er flyskift undervejs. Der flyves med f.eks. KLM, Air France, Kenya Airways eller Emirates.
Alle måltider og drikkevarer er med under flyvningerne.

Dag 2: Ankomst til Malindi & Afslapning

Der er ankomst til Nairobi om morgenen. Herfra fly videre til Mombasa. Flyvetiden er ca. en time.

Ved ankomsten til Mombasas lufthavn står vores venlige personale klar til at modtage dig. Du køres til Sandies Tropical Village ikke langt fra Malindi by.

Resten af dagen til fri disposition til at slappe af og nyde Det Varme Indiske Ocean, og hotellets mange faciliteter.

Overnatning på Sandies Tropical Village med All Inclusive.

Dag 3: Fra Malindi til Tsavo East Nationalpark

Efter en tidlig morgenmad på hotellet holder den komfortable safaribil klar sammen med jeres safariguide, som glæder sig til at tage jer med på en oplevelsesrig safari.

 I sætter sammen kursen mod Tsavo og det imponerende dyreliv. Efter knap 3 timers kørsel ankommer nationalparkens Sala Gate, og resten af turen frem til Aruba Lodge er safarikørsel, hvor I utvivlsomt vil se de første dyr i den betagende natur.

 Efter at have fået anvist værelset for de kommende to nætter er der frokost. Og her mangler der ikke noget, så alle smagsløg skal nok blive tilfredsstillet.

 Efter at have hvilet lidt, er der safarikørsel om eftermiddagen., hvorefter der er middag og den første safarinat i Afrika.

 Overnatning på Ashnil Aruba Lodge med alle måltider inkluderet.

Dag 4: Safari i Safari Tsavo East – og retur til Det Indiske Ocean

Ved solopgang ca. 06:30, kører I ud på savannen. Det smukke morgenlys kombineret med friskheden på savannen gør, at man ofte i disse tidlige timer har de bedste safarioplevelser. Af de større dyr man kan opleve i parken er bl.a. løve, leopard, elefant, bøffel, giraf, bavian og den smukke og elegante giraf gazelle også kaldet Gerenuk.

 Efter en spændende safari kommer I hjem til et yderst veldækket morgenbord. Herefter går turen tilbage til den smukke kyst for fem nætter mere på Sandies Tropical Village.

Dag 5-8: Det Indiske Ocean

I har fire hele dage til at nyde det dejlige hotel og det varme fiskerige ocean. Netop dette område ved Malindi og Watamu er yderst berømt for sin Marine National Park, hvor farvestrålende fisk i alle størrelser kommer meget tæt på. Dertil er området verdenskendt som et fremragende sted for dybhavsfiskeri. Også kulturelle udflugter til bl.a. Gedi Ruinerne kan nemt arrangeres.

Overnatning på Sandies Tropical Village med All Inclusive.

Dag 9: Afslutning på opholdet og hjemrejse

Efter morgenmaden er der måske tid til en sidste dukkert i poolen eller Det Indiske Ocean, inden man køres retur til Mombasas lufthavn for flyet hjem. Der er flyskift i Nairobi og i f.eks. Amsterdam undervejs.

Dag 10: Ankomst Danmark

Ankomst til København midt på dagen.

Prisen inkluderer

 • Fly fra København til Malindi og retur inkl. skatter og afgifter
 • Kørsel til og fra hotellet i Malindi
 • Seks nætter på Sandies Tropical Village
 • All Inclusive på kysten
 • To dage/en nat safari i Tsavo Øst med safarikørsel
 • Alle måltider på safari
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Adgang til Safari Ekspertens 24-timers nødtelefon

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkepenge og
 • visum på USD 50 pr. person
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • EU-ansvarsforsikring
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
HAR DU SPØRGSMÅL?

Bo Finn Poulsen

Telefon: 56 36 25 45

Ulla Fregerslev

Telefon: 56 36 25 45