VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Madagaskars Nordlige Højdepunkter

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur- og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige, nordlige egne. Turen afsluttes med et ophold på en af øens bedste tropiske strande.

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev det bedste af Madagaskars frodige nord og tropiske strande
 • Montagne d´Ambre-nationalparkens tropiske regnskov med bl.a. lemurer
 • Naturreservatet Ankarana med dramatiske bjerge, huler og underjordiske floder
 • Den frodige tropeø Nosi Be i Det Indiske Oceans koral- og fiskefyldte klare vand

Madagaskar rummer sin helt egen og enestående natur, hvor flertallet af dyr og planter er endemiske, det vil sige at de kun findes her på den gigantiske og isolerede ø omgivet af Det Indiske Ocean. På denne tur til øens smukke nordlige egne vil du opleve flere af øens højdepunkter, såvel hvad angår den unikke natur og det helt specielle dyreliv, som for dens vidunderlige tropiske strande og det krystalklare Indiske Ocean.

Udforsk Motagne d'Ambre

Turen starter og slutter i landets hovedstad Antananarivo og dens internationale lufthavn. Herfra flyves der mod nord, hvor nationalparken, Montagne d'Ambre, på de vulkanske bjergmassiver skal udforskes for sit helt specielle dyre- og planteliv.

Ankarana-reservatet og Nosy Be

Herefter står Ankarana-naturreservatet med sine dramatiske bjergformationer, huler og underjordiske floder på programmet inden turens sidste destination ved Det Indiske Ocean, øen Nosy Be, hvor de tropiske strande, den frodige vegetation og koralrevet kan opleves. Der flyves retur til Antananarivo.

Gode indkvarteringer

Overnatningerne på turen finder sted på relativt simple, men pæne og rene hoteller, da Madagaskar endnu ikke er nogen stor turistdestination, hvorfor udvalget af hoteller og lodges er ret begrænset. Som udgangspunkt er morgenmaden inkluderet på hele turen sammen med frokost på fire dage.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra København først på aftenen, med et flyskift undervejs i Istanbul

Dag 2: Ankomst til Madagaskar og Antananarivo

Ankomst til Madagaskar først på eftermiddagen, hvor du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel i landets smukke hovedstad, Antananarivo.

Afhængig af ankomsttidspunktet vil der være mulighed for at se byen, der er unik blandt verdens hovedstæder med sine travle markeder, venlige befolkning og historiske bydele med bl.a. kirker og kongelige paladser.

Overnatning på Relais Des Plateaux (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 3: Antananarivo til Diego Suarez og Montagne d´Ambre

Der er transfer til lufthavnen, hvor flyet afgår mod Diego Suarez. Du bliver hentet ved ankomsten, hvorefter vi kører direkte til Montagne d'Ambre-nationalparken, der dækker 182 km2 smuk natur med regnskov, vandfald og unik flora og fauna på det fremtrædende vulkanske bjergmassiv. Parken, der blev etableret helt tilbage i 1958, er en af Madagaskars mest besøgte naturattraktioner.

Om eftermiddagen skal vi udforske parken til fods og har chance for at se hele syv arter af de indsmigrende lemurer, samt manguster og mange arter af frøer, firben, kamæleoner og fugle.

Overnatning på Nature Lodge (eller tilsvarende) med morgenmad og frokost.
Aftensmad på egen regning.

Dag 4: Montagne d´Ambre

Vi har hele dagen til vandreture i den fantastiske park, så der er rig mulighed for at nyde naturen og store chancer for at se mange af de spændende planter og dyr som området rummer.

Overnatning på Ankarana Lodge (eller tilsvarende) med morgenmad og frokost.
Aftensmad på egen regning.

Dag 5: Montagne d´Ambre til Ankarana

I dag kører vi til Ankarana, der er et naturreservat med dramatiske tinder, hellige huler, underjordiske floder og et generelt smukt sceneri. Den rige og varierede flora og fauna rummer mange lemurer og interessante arter af fugle. Reservatets takkede kalkstenstoppe kaldes Tsingy-formationer, og mellem disse løber skovfyldte dale og adskillige underjordiske floder. Vi vil bl.a. udforske de underjordiske hulesystemer, hvor der bl.a. findes flere grotter med flagermus-kolonier.

Overnatning på Ankarana Lodge (eller tilsvarende) med morgenmad og frokost.
Aftensmad på egen regning.

Dag 6: Ankarana

Vi har hele dagen til at besøge Ankarana-naturreservatet, hvor du endnu engang har muligheden for at beundre de bemærkelsesværdige bjerge og den rige og varierede vegetation med dens mange sjældne dyr.

Overnatning på Ankarana Lodge (eller tilsvarende) med morgenmad og frokost.
Aftensmad på egen regning.

Dag 7: Ankarana via Ankify til Nosy Be

I dag kører vi til den lille landsby Ankify, der ligger langs kystens hvide sandstrand. Herfra sejler vi til Nosy Be, hvor vi bliver hentet og kørt til hotellet. Nosy Be, der også kaldes ”Parfumernes Ø”, er den største af øerne omkring Madagaskar. Det er en smuk tropisk ø dækket med palmetræer og bougainvillaer, hvor du nemt kan bruge tiden til blot at nyde havet og himlens skiftende lys og farve. Ud over de attraktive strande byder øen på frodige vegetation, venlige mennesker og en afslappet stemning ved det vidunderlige Det Indiske Ocean.

Overnatning på Ravintsara Wellness Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 8: Nosy Be

Du har hele dagen til at nyde Nosy Be. Du kan besøge det Lokobe reservatets regnskov, hvor områdets oprindelige vegetation er intakt, og du også kan se lemurer, fugle og kamæleoner. Der er også mulighed for at tage en heldags-ekskursion til de nærliggende øer Nosy Komba – ”Lemurernes Ø” og/eller Nosy Tanikely, hvor et undervandsreservat beskytter det rige marineliv med smukke koraller og et utal af kraftigt farvede koralrevsfisk. Her er der gode mulighed for at snorkle eller dykke blandt f.eks. klovnfisk, kirurgfisk, barracudaer, rokker, muræner, søpindsvin, søanemoner og søstjerner. Sidst på dagen søges mod hotellet, hvor omgivelserne og faciliteterne kan nydes på inden den sidste nat på Nosy Be – og Madagaskar.

Overnatning på Ravintsara Wellness Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 9: Nosy Be til Antananarivo og hjemrejse

Efter morgenmaden er rejsen til det nordlige Madagaskar ved at være slut.

Der er transfer til lufthavnen, hvorfra der flyves tilbage til hovedstaden Antananarivo i løbet af dagen, så du kan nå dit fly mod hjemlige himmelstrøg først på aftenen.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Efter et flyskift i Istanbul ankommer du til København om morgenen.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Madagaskar t/r
 • Indenrigsfly på Madagaskar
 • Safarikørsel i henhold til program
 • Park-entreer
 • Aktiviteter i henhold til program
 • "Classic" indkvartering i henhold til program
  Tilkøb af superior indkvartering for kr. 3.500,-
 • Måltider i henhold til program
 • Engelsktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkervarer
 • Drikkepenge
 • Ikke nævnte måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Tilkøb af udflugter
 • Andre personlige udgifter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 59.- pr. person
 • Andet som ikke er nævt i "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m