VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 17 DAGE
PRIS FRA 28.495,- kr.

Balule River Camp & Mauritius

Her får du de store dyre- og naturoplevelser på safari i Sydafrika i Balule River Camp kombineret med afslappende badeferie på paradisøen Mauritius, der også byder på overdådig smuk natur.

Både i Balule River Camp i Sydafrika og på Mauritius bor du i luksuriøse og stemningsfulde omgivelser, som er en oplevelse i sig selv.

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev Sydafrikas mest kendte nationalpark Kruger
 • Bo ud til Olifant river hvor elefanterne jævnligt kommer gennem campen
 • Intim lille danskejet lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • Paradis øen Mauritius' smukke natur
 • Det gennemsigtige turkise blå vand ved Mauritius' kyst
 • Skønne sandstrande ved Det Varme Indiske Ocean

17 dage fra 28.495,- kr.

Drømmer du også om storslået safari? Balule River Camp Ligger i Greater Kruger National Park - et vildtområde større end Jylland! Du vil opleve safariture i omårdet, både gamedrives og en bush walk. Dertil kommer alle de fantastiske oplevelser, som dyrene omkring camping vil give jer. Ofte går dyrene gennem campen, og mange af de storslåede oplevelser kan finde sted, lige ud for din terrasse.
Men er du også typen, som elsker afslapning og badeferie? Så er vores tur til både Balule River Camp & Mauritius lige noget for dig!

Her finder du den kridhvide sandstrand på Mauritius, som også er et tropisk paradis med bjergtagende natur og en befolkning, som er venlig ud over alle grænser.
En Mauritius ferie har det hele – det smukke hav, de fantastiske strande, de tropiske, frodige skove med eksotiske planter og smukke vandfald og ikke mindst nogle hoteller, der byder på luksus og afslapning for hele familien.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannsburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Camp

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, enten Phalaborwa eller Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører Jer til campen. Velkomst i campen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i campen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant.
Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers.
I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Camp, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Camp, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring campen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i campens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari eller en tur på elefant- eller til hest i nærliggende område.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter

Vi starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere. 

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af ved poolen eller på lodgen. 

Dag 9: Fredag: Balule River Camp – Johannesburg

Afrejse fra Balule River Camp om formiddagen, ankomst til Johannesburg først på eftermiddagen.

Flyet til Mauritius afgår lørdag morgen, derfor overnattes på et lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg.

Dag 10-17: Mauritius

Afrejse fra Johannesburg lørdag morgen med ankomst til Mauritius om eftermiddagen lokal tid.

Afhentning i Mauritius Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.
De næste 8 dage skal tilbringes på denne bounty-ø, som byder på de lækreste strande og det mest indbydende badevand, et behageligt klima og et smukt kuperet landskab med den skønneste farvepragt.

'Har man lyst til at opleve øens kulturelle seværdigheder og smukke, varierede natur, er der mulighed for at leje bil eller booke guidede hel- eller halvdags ture på hotellet. Mulighederne er mange: Sejltur til Ile Aux Cerfs, besøg på tefabrikken Bois Cherí eller en tur til den botaniske have fra 1753, The Royal Botanical Gardens of Pamplemousses. Eller hvad med en tur til Black River Gorges, hvor der findes vaskeægte jungle, et besøg på det fantastiske marked i hovedstaden Port Louis eller en udflugt til de prægtige huse fra kolonitiden i Eureka og Les Aubineaux.

Har man ønske om aktiv ferie byder hotellerne på alle former for vandsport så som vandski, windsurfing, sejlads, kajak, dykning, snorkeldykning, vandaerobic, dybhavsfiskeri og katamaransejlads. På land kan man blandt andet spille tennis eller boccia, dyrke yoga eller fitness eller spille volleyball og fodbold.
De fleste sportsaktiviteter er gratis.

Dag 17: Mauritius – Europa

Transfer i bil fra hotellet til Mauritius Lufthavn.

Afrejse sidst på eftermiddagen med fly fra Mauritius til Johannesburg, hvor man lander først på aftenen lokal tid.

Samme aften flyver man videre fra Johannesburg til Europa.

Dag 18: Ankomst Danmark

Flyet fra Sydafrika lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen.

Efter nogle timers ventetid fortsættes med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Fly København-Phalaborwa, Phalaborwa-Johannesburg, Johannesburg-Mauritius og Mauritius-København.
 • Afhentning i Phalaborwa lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Camp.
 • 7 overnatninger i Balule River Camp.
 • Fuld forplejning i Balule River Camp, eksklusiv drikkevarer.
 • 2 morgen gamedrives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i campen.
 • Heldagssafari i Kruger National Park.
 • 2 eftermiddags gamedrives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen.
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”.
 • Bushwalk i Balule Nature Reserve.
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg
 • Transfer Mauritius Lufthavn– hotel t/r.
 • 7 overnatninger på Mauritius på det valgte hotel.
 • Halvpension på hotel på Mauritius (morgenmad og middag).

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt ikke nævt under "Prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 56 36 25 45

Ulla Fregerslev

Telefon: 56 36 25 45