VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 15 DAGES REJSE
PRIS FRA 25.995,- kr.

Familiesafari i Sydafrika & badeferie på Mauritius
(Veranda Pointe aux Biches)

Få en personlig safarioplevelse i og omkring Welgevonden Private Game Reserve, og tag på afslappende badeferie på luksusdestinationen, Mauritius, hvor komfort og serviceniveau er i verdensklasse.

Højdepunkter på rejsen

 • Bo på Matingwe lodge med skønne rummelige værelser, beliggende lige ved gaten til et stort privat vildtreservat
 • Fantastisk safari og badeferie i malariafrie områder
 • Oplev game drives og walking safaries
 • Smuk varieret natur med mulighed for at se The Big 5 med især stor bestand af hvide næsehorn.  
 • Oplev paradis-øen Mauritius' smukke natur, det gennemsigtige, turkisblå ocean ved Mauritius' kyst og skønne hvide sandstrande

15 dages rejse 25.995,- kr.

Denne familiesafari med kombineret badeferie på skønne Mauritius, er specielt velegnet til familier med mindre børn, gravide eller par, der ønsker at tage på safari i et malariafrit område. Rejsen er også meget velegnet for familier med flere generationer, som ønsker at kombinere en oplevelsesrig safari med en afslappende badeferie i tropiske omgivelser. 

Oplev Afrikas dyreliv på tæt hold

Indkvarteringen i Sydafrika sker på Matingwe Lodge, som er beliggende ved gaten til Welgevonden Private Game Reserve. I Welgevonden findes et rigt dyreliv og muligheden for at se de berømte ”Big Five”, som består af elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard, er til stede – især det hvide næsehorn er området rigt på. Reservatet gemmer på mere end et rigt dyreliv – her kan nemlig også ses hulemalarier.    

Safarien på denne rejse består af både game drives og walking safaries. På de såkaldte game drives køres rundt i reservatet, og her er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. På walking safari mærker man det vilde landskab og får en bedre forståelse for dyrenes evne til at kamuflerer sig.

 

Samtidig får man muligheden for at opleve naturen helt tæt på, som man ikke oplever fra bilerne. F.eks. hvor meget aktivitet der er i et termitbo eller se en gødningsbille trille med kugler af gødning, der er mange gange større end sig selv.

Badeferie på paradisøen Mauritius

Slap af på de hvide sandstrande, mens børnene leger i vandkanten, byg et sandslot, spil og leg på stranden eller flyd sammen på en luftmadras, og udforsk livet i vandet.  

Den smukke tropeø, Mauritius, der er kendt for sine smukke hvide sandstrande og turkisblå vand, byder på rig mulighed for sol, afslapning og badeferie. Mauritius er et sandt tropisk paradis med bjergtagende natur. Foruden de fantastiske strande og det smukke hav, findes tropiske, frodige skove med eksotiske planter og smukke vandfald.

Er du den aktive type, er der rig mulighed for at lave en række af bl.a. vandaktiviteter som fiskeri, sejlads, snorkling, surfing og dykning.

Seværdigheder på rejsenRejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Matingwe Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Her bliver I mødt af jeres chaufførguide, som vil køre jer til Lodgen, hvor der venter en dejlig frokost.

Køreturen tager ca. 3 timer.  

Eftermiddagen er til fri disposition på lodgen - Udforsk området eller tag et dyp i lodgens splash-pool. 

Overnatning på Matingwe Lodge med fuldpension inkluderet. 

Dag 3: Safarikørsel i Welgevonden Private Game Reserve

Dagen starter med et tidligt morgen game drive i Welgevonden Game Reserve, hvor der er gode muligheder for at se "The Big 5" med en især stor bestand af hvide næsehorn. 

Under hvert game drive er der en "forfriskningspause", hvor der er mulighed for at få lidt kaffe/te og en lille snack. 

Herefter er der morgenmad på lodgen og derefter tid til afslapning.

Om eftermiddagen skal I ud på endnu et game drive i Welgevonden. Udover de store klassiske afrikanske dyr som giraf, elefant, næsehorn, løve og leopard, så er der også en masse smukke antiloper der græsser. Nyd den smukke eftermiddags sol over savannen samt lydene og duftene, der kendetegner Afrika.

Overnatning på Matingwe Lodge med fuldpension inkluderet.     

Dag 4: Walking Safari, game drive og vinsmagning

Dagen starter med en walking safari i Welgevonden, hvorefter en dejlig morgenmad venter jer på lodgen. 

Efter morgenmaden er der tid til afslapning, inden der er safarikørsel om eftermiddagen. 

Om aftenen er der middag med vinsmagning af dejlige sydafrikanske vine på lodgen. 

Overnatning på Matingwe lodge med fuldpension inkluderet. 

Dag 5: Heldagssafari i Welgevonden med morgenmad og frokost

I tager afsted til Welgevonden tidligt om morgenen og har en hel dag med safari i det store private reservat, der byder på smuk natur og varierende naturscenarier.

Morgenmad og frokost nydes i det frie i Welgevonden. 

Oplevelsen af savannen og bushen, der vågner efter natten, og dyrenes aktive og mindre aktive tidspunkter skinner igennem på en heldagssafari. Oplev løverne der i løbet af dagen, finder en skyggeplads for at dovne i den varme afrikanske middagsvarme, hvor de senere på eftermiddagen igen vågner og begynder deres leg eller, hvis man er heldig, deres jagt.

Overnatning på Matingwe Lodge med fuldpension inkluderet.    

Dag 6: Morgensafari til fods og eftermiddags game drive i Welgevonden.

I starter dagen med en morgensafari til fods i Welgevonden. 

Efter jeres morgentur er der tid til afslapning i de skønne omgivelser, inden der er picnic frokost ved floden i Matingwe reservatet.

Efter frokost er der et eftermiddags game drive i Welgevonden, som er jeres sidste game drive på jeres safari. Når I kommer tilbage til lodgen er der afskedsmiddag i bomaen. 

Overnatning på Matingwe Lodge med fuldpension inkluderet. 

Dag 7: Sydafrika - Mauritius

Denne dag er en rejsedag. I siger på gensyn til Sydafrika og de mange gode safarioplevelser og kan se frem til nogle skønne dage i smukke, tropiske omgivelser på Mauritius.

I nyder en dejlig morgenmad, hvorefter I køres tilbage til Johannesburg lufthavn, hvor I først på eftermiddagen flyver videre til Mauritius. I lander på Mauritius om aftenen, lokal tid. 

Afhentning i Mauritius' Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.
De næste 7 dage skal tilbringes på denne bounty-ø, som byder på de lækreste strande og det mest indbydende badevand, et behageligt klima og et smukt kuperet landskab med den skønneste farvepragt.

Overnatning på Point aux Biches med halvpension inkluderet. 

Dag 8-13: Mauritius

De næste 7 dage skal I nyde denne fantastiske ø, med alle dens muligheder for vand- og strand sport eller bare afslapning og badning. Mauritius giver god mulighed for aktiviteter for alle aldre og hele familien. Der er god mulighed for at lave noget sammen eller hver for sig og mødes igen i løbet af dagen.   

Har man lyst til at opleve øens kulturelle seværdigheder og smukke, varierede natur, er der mulighed for at leje bil eller booke guidede hel- eller halvdagsture på hotellet. Mulighederne er mange: Sejltur til Ile Aux Cerfs, besøg på tefabrikken Bois Cherí eller en tur til den botaniske have fra 1753, The Royal Botanical Gardens of Pamplemousses. Eller hvad med en tur til Black River Gorges, hvor der findes vaskeægte jungle, et besøg på det fantastiske marked i hovedstaden Port Louis eller en udflugt til de prægtige huse fra kolonitiden i Eureka og Les Aubineaux. Mange betragter Mauritius som værende den perfekte destination til afslapning, men faktisk tilbyder øen også et væld af seværdigheder.

Har man et ønske om aktiv ferie, byder hotellerne på alle former for vandsport såsom vandski, windsurfing, sejlads, kajak, dykning, snorkeldykning, vandaerobic, dybhavsfiskeri og katamaransejlads. På land kan man blandt andet spille tennis eller boccia, dyrke yoga eller fitness eller spille volleyball og fodbold.
De fleste sportsaktiviteter er gratis.

Overnatning på Point aux Biches med halvpension inkluderet.  

Dag 14: Mauritius - Europa

Efter en uforglemmelig rejse med både safari i Sydafrika og badeferie på skønne Mauritius er jeres rejse ved at være slut.   

Flyet går mod Europa sidst på dagen med et flyskift undervejs.  

Dag 15: Ankomst til Danmark

Flyet fra Europa ankommer til Danmark i løbet af formiddagen/først på eftermiddagen, afhængig af forbindelsen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Fly København-Johannesburg/ Johannesburg- Mauritius/ Mauritius-København
 • Afhentning i Johannesburg lufthavn og biltransfer til/fra Matingwe Lodge
 • 5 overnatninger i delt standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning på Matingwe Lodge, eksklusiv drikkevarer*
 • 2 morgen game drives i Welgevonden Game Reserve
 • Heldagssafari med morgenmad og frokost i Welgevonden
 • 3 eftermiddags gamedrives i Welgevonden
 • Aften med vinsmagning af sydafrikanske vine til middagen. 
 • 2 tidlig morgen walking safaris i Welgevonden
 • Transfer Mauritius Lufthavn – hotel t/r
 • 7 overnatninger på Mauritius på Veranda Pointe aux Biches
 • Halvpension på hotel på Mauritius (morgenmad og middag)

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer 
 • Ikke nævnte måltider
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 39.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m