VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 9 DAGES REJSE
PRIS FRA 16.995,- kr.

VIN-REJSE TIL SYDAFRIKA

Med dansk gruppeleder på 5 af de 6 dage i Sydafrika (ikke på flyrejsen). I Cape Town besøges Company´s Garden og Table Mountain, og så skal I selvfølgelig besøge mange smukke vingårde, høre om Sydafrikas og vingårdenes historie, smage på mange fantastiske vine og nyde den utroligt lækre mad.

Periode: 24.11.2023-02.12.2023
&
Periode: 19.01.2024-27.01.2024

Højdepunkter på rejsen

 • Den smukke storby Cape Town
 • Besøg på mange smukke vingårde
 • Fantastisk mad
 • Mange vinsmagninger
 • ”Champagne” smagning (mcc)
 • Spændende besøg på en oliven farm

9 dages rejse fra 16.995,- kr.

Hvis man har interesse for vin og er nysgerrig på hvordan produktionen foregår, så er denne tur noget for jer. I skal ikke blot smage på vin, men også forkæles med god mad og besøg på ikke mindre end 8 vingårde, hvor I  udover at smage på vinene, også får de gode historier fortalt af vingårdens repræsentanter.  

Mød gruppeleder Hans Cramer Øllgaard 

Gruppeleder på turen er Hans Cramer Øllgaard (Lesedi Wines), som importerer kvalitetsvine fra Sydafrika til Danmark. Hans ved rigtig meget om vin-produktion i Sydafrika samt landets spændende historie.

En tur med mange vin-og gourmet oplevelser  

På denne rejse er der inkluderet rigtig meget, bl.a. flybillet, gruppeleder, 6 overnatninger med morgenmad, privat bus-transfer mellem de forskellige steder, tur til Company´s Garden i Cape Town, 4 x frokost (alle med 1 glas vin), 3 x middag (alle 3 med vin), 7 x vinsmagning, besøg på oliven farm og 1 x champagne-smagning (mcc). Se flere detaljer under ”Prisen inkluderer”.

Vin-landet 

Turen starter og slutter i Cape Town og indimellem bor I i vinlandet. I Cape Town besøges Company´s Garden og Table Mountain. Den sidste dag har I en halv hviledag til at nyde den smukke storby. I skal I selvfølgelig besøge mange smukke vingårde, høre om Sydafrikas og vingårdenes historie, vi har også arrangeret et besøg på en olivenfarm. 

Mulighed for flere oplevelser  

Denne tur kan med lethed forlænges, hvis I har mod på mere. F.eks. med 3 eller 7 dages safari, eller 4 dage i Victoria Falls, som også inkluderer 1 dags safari i Chobe Nationalpark i Botswana, eller 7 dages badeferie på eksotiske Mauritius. Se mere under "Dagsprogram". Hvis I selv har ønsker eller idéer til nogle ekstra dage i Afrika, kan vi sagtens hjælpe med at imødekomme disse, da vi også skræddersyr rejser. 

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang fra Danmark (København) midt på eftermiddagen (med Emirates via Dubai).

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst til Cape Town

Ankomst til Cape Town kort før middag. I bliver kørt til hotellet – City Lodge Victoria & Alfred Waterfront. Vi mødes til et velkomst-/infomøde. Resten af eftermiddagen/aftenen til fri disposition.

Overnatning på City Lodge V&A Waterfront.

Dag 3: Company´s Gardens og De Grendel vinsmagning og middag

elefantflok i Sydafrika

Efter en dejlig morgenmad har I formiddagen til fri disposition. I bliver afhentet på hotellet kl. 14.30 og efter en kort køretur kommer vi til Company´s Gardens. Kl. 15.30 kører vi til De Grendel. Rundvisning og vinsmagning på vingården. Historien bag De Grendel fortælles – den går +200 år tilbage i tiden. Gården er i 4. generation af baron de Villiers Graaf.

Kl. 18:30 middag på De Grendel, en 3-retters luksus menu inkl. vin.

Overnatning på City Lodge V&A Waterfront.  

Dag 4: Vinsmagning og frokost Luddite Wine – oliven farm – Mimosa vinsmagning og 4 retters menu

I bliver afhentet kl. 09:30 og ankommer ca. kl. 11:00 til Luddite Wine. Rundvisning og vinsmagning plus en række anekdoter, og idéen bag Luddite.

Kl. 12:00 frokost på vingården – familien inviterer os indenfor til en hyggelig uformel frokost. Herefter kører vi til Marbrin Olive Farm. Smagning af olivenolier, oliven og oliven-tapenade. Og hvis vi er heldige, et shot af deres hjemmelavede limoncello. En totaloplevelse hos denne lille familie. Det er normalt hustruen, der både provokerer, får folk til at bryde ud i total latter, og som sætter os ind i de forskellige produkter. Afgang fra olivenfarmen mod Mimosa Lodge & Wines i Montagu.

Vi indkvarteres på Lodgen og får vinsmagning af Mimosa vinene ved ejer og chefkok Bernhard Hess. Om aftenen 4 retters menu kreeret af chefkok Bernhard Hess i Mimosa Lodge Restaurant.

Overnatning på Mimosa Lodge.

Dag 5: ”Champagne”-smagning – vinsmagning – Stellenbosch

Weltevrede Wine Estate

Morgenmad på Mimosa Lodge og afgang kl. 10.00 mod Weltevrede Wine Estate. Rundvisning nede i de dybe kældre med en ret detaljeret og historisk gennemgang af mcc champagne fremstilling. Vi smager også ”champagner” nede i kælderen.

Kl. 11.45 er der mulighed for at lave din egen ”champagne” med beskyttelsesbriller på (koster R 200 ekstra). Efter degorgement, sæt proppen på, ståltråd og til sidst label og din egen signatur på flasken. Du får naturligvis din egen fremstillede flaske med til efterfølgende nydelse.

Kl. 13.00 afgang til Bonnievale. Vinsmagning og frokost på Bonnievale. Kl. 15.00 kører vi til Stellenbosch, checker ind på hotellet (107 Dorpstraat Boutique Hotel), og her får I aftenen på egen hånd. I kan f.eks. spise på Fat Butcher eller Hauser Grill eller noget helt andet efter eget valg. Middag denne aften er derfor ikke inkluderet i prisen.

Overnatning på 107 Dorpstraat Boutique Hotel.

Dag 6: Kleine Zalze og Neetlingshof

Neethlingshof Wine Estate.

Morgenmad på hotellet. Formiddagen på egen hånd i Stellenbosch by, hvor I enten går rundt på egen hånd og finder små spændende butikker, eller I følger en uformel rundvisning med besøg i kirken.

Kl. 12.30 afgang mod Kleine Zalze. Ankomst og vinsmagning. Efter vinsmagning spiser vi frokost på Kleine Zalze.

Ca. kl. 15.00 afgang mod Neethlingshof Wine Estate. Velkomst ved Guy Webber og chef wine maker De Vet Viljoen. Neethlingshof er den 2. ældste vingård med bygninger helt tilbage fra 1692, og den har en både dramatisk og smuk historie. Der er vinsmagning og præsentation af gårdens vine.

Kl. 17:00 Garden Party på Neethlingshof Wine Down Wednesday – uformelt med levende musik. Der serveres bl.a. pizzaer og andre retter og dertil flere vine. Det er et uformelt udendørs arrangement. Ca. kl. 20:30 afgang fra Neethlingshof, og vi kører tilbage til hotellet i Stellenbosch.

Overnatning på 107 Dorpstraat Boutique Hotel

Dag 7: Uva Mira Mountain Vineyards og Table Mountain

Cape Town tilbyder smukke strande og vinsmagning

Morgenmad på hotellet i Stellenbosch. Kl. 10.30 afgang fra hotellet. Ankomst til Uva Mira, hvor vi får fortalt om vingården, dens beliggenhed i forhold til False Bay, jordbund og klima. Og naturligvis mest om deres vine og hvor på bjergskråningerne de forskellige druer gror. Vi får frokost på Uva Mira (inkl. vin).

Kl. 14.00 kører vi mod Cape Town. Vi slutter turen med et glas champagne fra De Grendel oppe på Table Mountain - billet er inkluderet. (Kun hvis svævebanen op til Table Mountain er åben - vejret kan drille). Med et glas champagne og mulighed for at opleve udsigten over Cape Town og havet oppe fra Table Mountain slutter vin-rejsen officielt, herefter går turen tilbage til City Lodge V&A Waterfront.

Overnatning på City Lodge V&A Waterfront.

Dag 8: Dag til fri disposition i Cape Town

Table Mountain i Cape Town

Morgenmad på hotellet. Hele dagen er til fri disposition i Cape Town, eller som den også kaldes, The Mother City. Byen byder på et væld af spændende attraktioner, så der er rigtig meget man kan foretage sig. For blot at nævne nogle få ting kunne det være en byrundtur, et besøg på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år, Kirstenbosch, de smukke botaniske haver eller en tur rundt om Kap det Gode Håb.

I bliver kørt til lufthavnen. Afrejse fra Cape Town lufthavn kl. 18.25.

Hvis man ønsker at forlænge opholdet med nogle flere dage i Cape Town er dette naturligvis muligt.

Dag 9: Ankomst Danmark

I lander i Danmark (København) ved middagstid.

Mulighed for forlængelse af rejse - 7 dages safari på Balule River Lodge

7 dages safari på Balule River Lodge

Inkl. 2 indenrigsflyvninger i Sydafrika kan det gøres for ca. kr. 12.900 ekstra pr. person. Opholdet på Balule er med helpension og inkluderer bl.a. safari i Balule Nature Reserve og en heldags safari i Kruger Nationalpark. Hvis I vælger denne løsning, er I hjemme i Danmark igen lørdag den 9. december 2023 / lørdag den 3. februar 2024.

Mulighed for forlængelse af rejse - 3 dages safari i Sibuya Game Reserve.

3 dage i Sibuya Game Reserve.

Hvis i ikke kan sætte en hel uge af til safari, vil vi anbefale 3 dage i Sibuya Game Reserve. I flyver fra Cape Town til Port Elizabeth, bliver kørt fra Port Elizabeth til Kenton-on-Sea, og bliver sejlet fra Kenton-on-Sea til Sibuya.

Her kan I bo enten i deres River Camp eller Forest Camp – i begge camps indkvarteres I i store og rummelige telte. Inkl. 2 indenrigsflyvninger i Sydafrika kan det gøres for ca. kr. 8.295 ekstra pr. person (dog ekskl. bil-transfer fra Port Elizabeth til Kenton-on-Sea, da denne pris vil afhænge af, hvor mange der tager til Sibuya efter vin-rejsen).

Hvis I vælger denne løsning, er I hjemme i Danmark igen tirsdag den 5. december 2023 / tirsdag den 30. januar 2024.

Mulighed for forlængelse af rejse - 4 dage Victoria Falls, Zimbabwe, og safari i Chobe Nationalpark i Botswana

4 dage Victoria Falls og Safari 

I flyver fra Cape Town til Victoria Falls i Zimbabwe og bliver kørt til jeres lodge, Batonka. 4 overnatninger på denne lodge. Under opholdet er der inkluderet en guidet tur til vandfaldet, en Boma dinner, et sunset cruise på Zambezi River og 1 heldagsudflugt til Chobe Nationalpark i Botswana (safari).

Denne tillægsrejse koster fra kr. 12.900 pr. person. I vil så være hjemme i Danmark ingen onsdag den 6. december 2023 / onsdag den 31. januar 2024. 

Mulighed for forlængelse af rejse - 7 dage på eksotiske Mauritius

Mauritius

7 dage Badeferie Mauritius

I flyver fra Cape Town til Mauritius. Øen ligger ude midt i Det Indiske Ocean og er et tropisk og eksotisk paradis. Øen er størrelsesmæssigt lidt mindre end Fyn. Her kan I nyde livet på gode hoteller, sole, bade, snorkle osv. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på Mauritius, bl.a. vandreture i den flotte natur, besøge kaffe- og the-plantager, spille golf på nogle naturskønne golfbaner, og se natur-vidunderet Seven Coloured Earth.

I kan selv vælge om I vil bo på et 3, 4 eller 5-stjernet hotel.
Vi kan anbefale Veranda Pointe aux Biches (3-4*), Radisson Blu Azuri (4*) og Le Telfair (5*).
Denne tillægsrejse koster fra kr. 10.695 pr. person (Veranda Pointe aux Biches med halvpension) / fra kr. 12.495 pr. person
(Radisson Blu Azuri med halvpension / fra kr. 21.995 pr. person (Le Telfair med halvpension).

I vil så være hjemme i Danmark søndag den 10. december 2023 / søndag den 04. februar 2024.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flybillet København-Dubai-Cape Town t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat bus-transfer fra Cape Town lufthavn til City Lodge t/r
 • Gruppeleder 5 af de de 6 dage i Sydafrika (ikke på flyrejsen)
 • 3 overnatninger på City Lodge Victoria & Alfred Waterfront med morgenmad
 • 1 overnatning på Mimosa Lodge med morgenmad
 • 2 overnatninger på 107 Dorpstraat Boutique Hotel med morgenmad
 • Privat bus og transfer mellem de forskellige steder
 • Udflugt til Company´s Garden
 • 4 x frokost (alle inkl. 1 glas vin)
 • 3 x middag (De Grendel 3 rettters menu inkl. vin, Mimosa 4 retters menu inkl. 4 glas vin, Neethlingshof Garden party inkl. vin)
 • 7 x vinsmagning
 • Besøg på oliven farm
 • 1 x ”champagne”-smagning
 • Udflugt til Table Mountain inkl. 1 glas bobler

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider og drikkevarer, der ikke er inkluderet (ikke mange)
 • Lav din egen ”champagne” (R 200)
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Obligatorisk EU ansvarsforsikring, kr. 59 pr. person
 • Sædereservation på flyrejsen


Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

 

FORBEHOLD:

Rejsens gennemførelse afhænger af et minimums antal på 10 personer pr. rejse
Tillæg på flybillet kan forekomme afhængig af reservationstidspunktet
Ved tilkøb af forlængelse af rejse kalkuleres en individuel flybilletpris   

Enkeltværelse på forespørgsel, mod tillæg

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m