VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 16 DAGES REJSE
PRIS FRA 32.695,- kr.

Oplev de store kattes riger

Tag med på denne 16 dage lange eventyrlige safari på to kontinenter. Her besøges to af verdens ubetinget mest spektakulære safarilande, nemlig Indien og Tanzania, der begge har en ualmindelig storslået natur og et enestående, varieret dyreliv, såvel når det gælder kvalitet som kvantitet.

Afrejse hver onsdag i perioden november - april

Højdepunkter på rejsen

 • Indiens enestående kultur og natur
 • Ranthambore - et af verdens bedste tigerreservater
 • Rickshaw-safari på den verdensberømte fuglelokalitet Keoladeo Ghana 
 • Smukke Taj Mahal og imponerende Red Fort
 • Afrikas måske bedste safariland: Tanzania
 • Serengeti-nationalparkens berømte og dyrerige græssavanne
 • Safari på kraterbunden af gigantiske Ngorongoro

16 dages rejse fra 32.695,- kr.

Denne fantastiske tur kombinerer de bedste dyreoplevelser i to verdensdele: den ultimative kombination for storvildtssafari med mulighed for at se tiger, leopard, løve, gepard og meget mere på én og samme rejse, hvilket lykkedes i rigt mål i 2010, hvor ruten havde verdenspremiere – med samme rejseleder! Dette krydres af enestående og smukke naturscenerier, et besøg i Agra med ikoniske Taj Mahal og imponerende Agra Fort samt i en af det nordlige Tanzanias mange Masai-landsbyer. Det helt store eventyr venter på denne 16 dages lange tur.

Oplev Sariska National Park i Indien

I Indien, hvor tre nationalparker skal besøges, startes turen i Sariska. Parken, der ligger relativt tæt på hovedstaden Delhi, var for mange år tilbage en af landets bedste og mest besøgte fredede områder med en god bestand af tigre. Desværre forsvandt tigrene for en række år tilbage, men der er igen etableret en bestand med tigre flyttet fra naboparken Ranthambore. De klarer sig nu fint, og de første unger er født de seneste par år. 

Udforsk Ranthambores spændende dyreliv

Turen går herefter til Ranthambore, hvor der er afsat tre dage til søgen efter tigeren, dens plettede slægtning leoparden, samt masser af andre spændende dyr, hvoraf mange er vigtigt bytte for de store katte.

Udforsk Keoladeo Ghana og oplev Red Fort og Taj Mahal

Herefter besøges den verdenskendte fuglelokalitet i Keoladeo Ghana inden turen i Indien slutter med en guidet tur til Red Fort og Taj Mahal.

Oplev Tanzanias fantastiske dyreliv i Serengeti National Park

Fra Delhi flyves der via Dubai og Nairobi til Kilimanjaro-lufthavnen i det nordlige Tanzania, tæt ved det kendte og smukke bjerg. Her starter safarien med et besøg i den naturskønne Lake Manyara-nationalpark, inden de helt store oplevelser venter med tre dage i en af verdens absolut mest kendte og imponerende nationalparker, Serengeti. Her kan de store flokke af storvildt nydes på de endeløse græssletter, og der findes næppe noget bedre sted på kontinentet at se de store katte; løve, leopard og gepard.

Vilde oplevelser i Ngorongoro-krateret

Inden turen sluttes med fantastisk safari på og i det gigantiske Ngorongoro-krater, hvor store hanelefanter og det sjældne sorte næsehorn oftest står på menuen, er der tid til at se et lille museum i Olduvai-kløften om menneskets tidlige slægtninge samt mulighed for også at besøge en Masai-landsby.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afgang fra København om eftermiddagen. I flyver med Emirates til Dubai, hvortil der er ankomst omkring midnat.

Der serveres to gode måltider undervejs i på flyrejsen.

Dag 2: Dubai til Delhi og videre til Sariska-nationalparken

Ud på natten flyver I videre med Emirates til Indiens hovedstad, Delhi, med ankomst om morgenen efter et solidt morgenmåltid i flyet. Her venter jeres lille private bus, der vil køre jer til Sariska-nationalparken og jeres dejlige lodge for indkvartering, og hvor frokosten desuden venter.

Om eftermiddagen skal I på jeres første safari i den spændende indiske natur i åbne køretøjer.

Overnatning på Vanaashrya med fuldpension.

Dag 3: Safari i Sariska via Geejgarh til Ranthambore-nationalparken

Om morgenen skal I på endnu en safari i Sariska. Fra små åbne jeeps skal I nyde dyrelivet og med noget held får I set en tiger, selvom chancerne stiger markant på jeres næste safaridestination. Om formiddagen kører I til Geejgahr, hvor I skal spise en dejlig frokost i landlige omgivelser med typiske indiske landsbyer og små landbrug.

Hen på eftermiddagen kører I videre mod Ranthambore-nationalparken og jeres indkvartering for de næste tre dage er lige udenfor parken.

Overnatning på Ranthambore Regency med fuldpension.

Dag 4: Ranthambore-nationalparken

I skal på morgen- og eftermiddagssafari i Ranthambore, der regnes for at være en af de to bedste nationalparker i Indien, for at se tigeren, der i Indien hører til den store og smukke race, bengalsk tiger. Der er desuden gode chancer for at se leoparder i Ranthambore, hvor også den noget mindre ørkenlos samt læbebjørn kan ses med noget held.

Overnatning på Ranthambore Regency med fuldpension.

Dag 5: Ranthambore-nationalparken

Endnu en gang skal I på morgen- og eftermiddagssafari i Ranthambore. I dag skal I køre i små, åbne jeeps i vores søgen efter de store katte og det rige udbud af byttedyr som hjorte, antiloper, gazeller og vildsvin.

Også i dag er der en god pause midt på dagen, hvor de frodige omgivelser til jeres lodge kan nydes, og hvor der er mulighed for en svalende dukkert i poolen i middagsheden.

Overnatning på Ranthambore Regency med fuldpension.

Dag 6: Safari i Ranthambore til Keoladeo Ghana

Om morgenen skal I på en sidste jeep-safari i ”tiger-land”. Efter frokost kører I mod byen Bharatpur og indlogeres lige udenfor den lille nationalpark Keoladeo Ghana, hvor et dejligt aftenmåltid venter jer.

Overnatning på Birders Inn med fuldpension.

Dag 7: Cykelsafari i Keoladeo Ghana og videre til Agra og Taj Mahal

Denne morgen er afsat til en helt anden form for safari i nationalparken, der er domineret af lavvandede vådområder: I skal på rickhaw med ”chauffør” køre rundt på stierne i parken og nyde det ualmindeligt rige fugleliv i området, hvor der også ses enkelte større dyr som f.eks. antiloper og vildsvin. Herefter kører I til Agra, hvor frokosten indtages inden I skal på en guidet tur til det verdensberømte gravmonument, Taj Mahal, der er dagens anden attraktion på UNESCO's verdensarvsliste, idet Keoladeo Ghana også optræder på denne.

Overnatning på The Retreat med fuldpension.

Dag 8: Agra og Red Fort via Delhi mod Dubai

Om formiddagen skal I besøge Agras anden verdensberømte bygning, nemlig Red Fort. Efter frokost kører I mod Delhi, hvor I er fremme i tide til at spise en dejlig afskedsmiddag for jeres rejse rundt i Indien.

Omkring midnat kører I til lufthavnen, og ud på natten flyver I med Emirates mod Dubai og nye eventyr i Afrika.

Dag 9: Dubai via Nairobi til Arusha i Tanzania.

I ankommer til Dubai om morgenen og skifter til flyet mod Kenyas hovedstad, Nairobi, hvortil der er ankomst tidligt på eftermiddagen. Morgenmad og frokost serveres undervejs i flyene. Lidt senere på eftermiddagen flyver I videre mod Kilimanjaro-lufthavnen i det nordlige Tanzania.

Undervejs flyver I tæt på det smukke bjerg, Kilimanjaro, og hvis vejret er med jer, kan I se dets endnu sne- og isklædte top.

I er fremme ved jeres lodge omkring solnedgang, hvor aftensmaden venter inden det er tid til en god nats søvn efter rejsen fra Indien.

Overnatning på Moivaro Coffee Lodge med fuldpension.

Dag 10: Til Lake Manyara-nationalparken

Efter et dejligt morgenmåltid kører I mod vest til Manyara-søen og den lille nationalpark omkring denne. Her skal I på det første game drive i Afrika i søgen efter nogle af repræsentanterne for kontinentets berømte storvildt, f.eks. elefanter og flodheste.

I spiser jeres medbragte mad i parken, inden I sidst på eftermiddagen kører op til vores lodge, der ligger med en fantastisk udsigt over søen og parken på kanten af Rift Valley-skrænten.

Overnatning på Lake Manyara Serena Lodge med fuldpension.

Dag 11: Til Serengeti-nationalparken

Efter at have nydt solopgangen over Rift Valley og spist et solidt morgenmåltid kører I mod den verdensberømte Serengeti-nationalpark. Undervejs til de store sletter passerer I kanten af det gigantiske Ngorongoro-krater, som I skal ned i om nogle dage på vejen tilbage fra Serengeti. Når I kører ned ad kraterets yderside mod vest, åbner Serengetis næsten endeløse sletter sig for jer.

I kører game drive og spiser picnic-frokost i det sydlige Serengeti omkring Ndutu-søen, inden I fortsætter til jeres centralt og højt placerede lodge, hvorfra der er en skøn udsigt over savannen.

Overnatning på Serengeti Sopa Lodge med fuldpension.

Dag 12+13: Serengeti-nationalparken

I har to hele dage til at udforske det centrale og sydlige Serengeti, hvor store koncentrationer af vildt inkl. de vandrende gnuer og zebraer typisk opholder sig på denne årstid.

Vi forventer at køre på game drive om morgenen hen mod frokosttid og igen sidst på eftermiddagen, mens I holder hvil og spiser frokost på lodgen midt på dagen. Hvis de store dyreflokke er langt fra jeres lodge, kan I dog vælge at køre på heldagssafari den ene af dagene, hvor I så medbringer picnic-frokost, der nydes på savannen under et skyggefuldt træ.

Overnatning i Serengeti Sopa Lodge med fuldpension.

Dag 14: Til Ngorongoro-krateret

Om morgenen køres et sidste game drive i det centrale Serengeti. Efter en tidlig frokost går turen tilbage mod øst og højlandet omkring Ngorongoro-krateret. Undervejs er der rig mulighed for at se dyr langs grusvejen.

Før I ”klatrer” op i højden, gør I et holdt ved Olduvai-kløften. Her skal I besøge et lille fint museum, der formidler viden om menneskets tidlige forfædre, som der er gjort mange værdifulde fund af netop her.

I har også mulighed for at besøge en lokal Masai-landsby, hvor I bliver introduceret til deres boliger og hverdagsliv, der unægtelig er meget anderledes end vores, inden I kører op på Ngorongoro-kraterets rand for indlogering og aftensmad på vores meget spektakulært beliggende lodge.

Overnatning på Ngorongoro Sopa Lodge med fuldpension.

Dag 15: Morgensafari i Ngorongoro-krateret og videre til Arusha – og hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad kører I ad den stejle og snoede vej ned på bunden af Ngorongoro-krateret, hvor I skal køre jeres sidste game drive på turen på den flade græssavanne omgivet af den smukke kraterrand, og hvor I bl.a. har gode chancer for at se imponerende elefanttyre, store bøffelflokke og det sjældne sorte næsehorn.

Kort før frokost kører I op igen ad den stejle vej, gør et stop for at nyde udsigten over det imponerende krater inden I fortsætter et kort stykke vej ned ad ydersiden af Ngorongoro, hvor I skal spise en god afskedsfrokost på en dejlig lodge.

Efter frokosten er der afgang mod Kilimanjaro-lufthavnen, hvorfra I letter lige omkring solnedgang. Turen går igen forbi Kilimanjaro og til Nairobi, hvor I har ca. tre timers ophold med mulighed for at købe lidt aftensmad inden Emirates-flyet har afgang mod Dubai en times tid før midnat.

Dag 16: Ankomst til Danmark

I ankommer til Dubai sidst på natten og tager flyet videre mod nord om morgenen efter ca. tre timer i transit.

Der serveres måltider og drikkevarer om bord på vej hjem, hvortil der er ankomst til Danmark midt på dagen efter 16 dage med meget store oplevelser.

Indkvarteringer på rejsen

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Indien t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Landtransport som beskrevet i program
 • Indkvartering som beskrevet i program
 • Safarikørsel og aktiviteter som beskrevet i program
 • Lokale, engelsktalende guider på destinationerne i Indien
 • Engelsktalende chauffør-guider i Tanzania
 • Fuldpension på hele turen undtaget ét aftensmåltid
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer & drikkepenge
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Visum til Indien (kr. 370,-)
 • Visum til Tanzania (USD 50,-). Ønskes visumassistance DKK 1.000,- pr. person inkl. visumpris
 • Vaccinationer 
 • Ikke nævnte måltider
 • Besøg i Masai-landsby - koster ca. 10 USD og betales på stedet
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 59.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m