VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Hodi Hodi
- Eksklusiv safari i Ruaha og badeferie på Zanzibar

Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse, som byder på fantastiske landskaber og masser af vilde dyr, efterfulgt af en skøn badeferie på Zanzibar.

Højdepunkter på rejsen

  • Safari i Tanzanias største nationalpark, Ruaha
  • Ophold på lille, eksklusiv safarilodge i privatejet vildtreservat
  • Flysafari med optimal udnyttelse af tiden på safari
  • Badeferie ved Zanzibars længste strand med det fineste sand
  • Ophold på lille boutique hotel med meget højt serviceniveau

Vores meget populære lille boutique hotel, Hodi Hodi Beach Houses, på Zanzibar har fået en helt ny søstercamp i Ruaha. Derfor er det os en stor glæde at kunne præsentere denne fantastiske kombinationsrejse med fire nætter på safari i Tanzanias største nationalpark, Ruaha og fire nætters badeferie på skønne Zanzibar.

Eksklusiv indkvartering og masser af safarioplevelser

Man flyver til Dar Es Salaam, og derfra går det med et lille fly til byen Iringa, hvorfra der blot er to timers kørsel til den lille eksklusive Hodi Hodi Bush Camp, som er skønt og meget flot beliggende i et privat vildtreservat og med en fantastisk udsigt til selve nationalparken.  

De kommende dage venter der store safarioplevelser. Oplevelserne kan omfatte: Vågn op til friske, sprøde morgener og en betagende udsigt over Afrika, hav en tidlig start på dagen med safarikørsel ind i parken og nyd synes af de første elefanter, som går og spiser i vejkanten. Brunch i naturen under et storslået baobab-træ. At udforske tørre flodsenge, se flokke af bøfler og vente på, at en flodhest dukker op i floden. At lære om økologien i dette fascinerende område og måske studere det rige fugleliv i eftermiddagens varme. At vende tilbage til campen netop som en leopard begynder at røre på sig og starter aftenens jagt. 

Vandresafari til fods med en Maasai-guide og se på de små ting, man ofte ikke ser fra en bil. Tage en kølig dukkert i den lille pool med en cocktail på kanten, opleve solnedgangen og derefter nyde en lækker udendørs middag og studere myriader af stjerner på den betagende nattehimmel.  At ligge i den dejlige seng i det lækre telt og langsomt falde i søvn til lyden af cikader, en hyæne og måske en løve brølende i det fjerne. Udover safarioplevelserne besøges også en lokal landsby og en lokal skole.  

Oplev eksotiske Zanzibar med det fine hvide sand

Efter safarien i Ruaha flyves fra Iringa til eksotiske Zanzibar, hvor der venter fire skønne dage på Hodi Hodi Beach Houses. Her kan oplevelserne omfatte: At vågne op til en blændende lyserød solopgang, og en sol der kommer op over horisonten i Det Indiske Ocean, eller sove længe og nyde en morgenmad med frisk, tropisk frugt, nytillavet kaffe og måske en lækker omelet. At gå en tur langs den smukke strand - en time mod nord eller mod syd, bade, snorkle og dykke i det krystalklare vand, spise nogle lette sunde frokoster med et glas køligt vin til, tage på halvdags bådture og se på delfiner, tage på en udflugt til Stone Town for shopping og sightseeing. At nyde skønne middage ved poolen med frisk fisk og skaldyr, mens Sydkorset og Mælkevejen studeres nærmere, og at slutte dagen med den bedste nats søvn med åbne vinduer og til lyden af ​​bølgerne på det fjerne rev, og hvis du er heldig – se den magiske fuldmåne stige!

 

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark om eftermiddagen, og efter et enkelt flyskift videre mod Dar Es Salaam.

Der er naturligvis fuld forplejning under turen, samt mulighed for underholdning og gratis drikkevarer.

Dag 2: Ankomst og fly til Ruaha National Park

I lander i Dar Es Salaam tidligt om morgenen og bliver efter pas- og toldkontrol modtaget og kørt til indenrigsterminalen.

Herfra er der afgang med et lille fly til Ruaha National Park. Flyveturen tager ca. 2 timer. Ved ankomsten til den lille flyveplads, Msembe bliver I mødt af en guide og safaribil fra Hodi Hodi Bush Camp, som tager jer direkte på safari. De har sørget for at medbringe en dejlig picnic frokost, som nydes et passende sted i parken. Sidst på eftermiddagen bliver I kørt til campen, hvor der vil være tid til lidt afslapning og evt. en dukkert i den lille pool, inden en dejlig middag venter med udsigt til vandhullet.

Overnatning på Hodi Hodi Bush Camp med helpension

Dag 3: Heldagssafari i Ruaha National Park

Tidligt om morgenen køres igen ind i nationalparken, hvor en hel dags safarioplevelser venter og hvor miombo skovene, flodsengene og højdedragene tages nærmere i øjesyn på færden efter store fauna- og flora oplevelser, kun afbrudt af frokost og siesta under skyggefulde træer.

Bilen er udstyret med kølebokse og en lækker picnic frokost, som nydes midt i bushen inden turen i ro og mag går tilbage til campen.

Overnatning på Hodi Hodi Bush Camp med helpension.

Dag 4: Besøg i landsby og safari i Hodi Hodi reservatet

Efter morgenmad køres til den nærliggende landsby Makifu.

Da lodgen blev bygget, blev der i vid udstrækning benyttet lokal arbejdskraft, og en stor del af materialerne til campen er også lokale. Endelig kommer en stor del af campens ansatte kommer fra denne landsby, og landsbyen leverer også en del madvarer til campen. Derudover giver campen støtte til uddannelse og sundhed for landsbyens beboere idet 5 USD,- pr. overnattende gæst pr. nat går til projektet.

Frokost i campen og derpå er der safarikørsel i Hodi Hodi reservatet med sundowner.

Overnatning på Hodi Hodi Bushcamp med helpension.

Dag 5: Heldagssafari i Ruaha National Park

Endnu en spændende dag med masser af safarioplevelser venter.

Der er blot 8 km fra campen til indkørslen til nationalparken, så tiden på safari udnyttes optimalt. Dagens oplevelser er umulige at forudsige, men de dygtige guider gør deres yderste for, at man får set så meget som overhovedet muligt.

Picnic frokost i parken og sidst på eftermiddagen køres retur til Hodi Hodi. Mod tillæg vil det også være muligt at booke en tur i varmluftballon. 

Overnatning på Hodi Hodi Bush camp med helpension.

Dag 6: Ruaha – Zanzibar

Der er tid til endnu en safarikørsel om morgenen i, inden I bliver kørt til den lille flyveplads, hvorfra I skal flyve til Zanzibar via Dar Es Salaam.

Ved ankomst til Zanzibar bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til Hodi Hodi Beach Houses, som er beliggende direkte ved den skønne Matemwe strand på østkysten. Køreturen tager ca. 1 time, og efter udpakning og lidt afslapning er der middag på stranden.

Overnatning på Hodi Hodi Beach Houses med helpension.

 

Dag 7-9: Oplevelser på Zanzibar

De næste tre dage er en god blanding af afslapning og oplevelser.

I arrangementet er der inkluderet en heldagsudflugt til Stone Town med guidet gåtur i byen.

Men ellers er der god tid til at slappe af og nyde den fantastiske strand og de dejlige omgivelser.

Man er også meget velkommen til at besøge den nærmeste lokale landsby, med hvem Hodi Hodi har haft et meget nært samarbejde med gennem mange år. En stor del af personalet kommer herfra, de fleste råvarer til maden i lodgen købes også her, og det er også de lokale fiskere, som sørger for friskfanget fisk og skaldyr.

Overnatning på Hodi Hodi Beach Houses med halvpension.

 

Dag 10: Hjemrejse

Hen på eftermiddagen bliver I kørt til lufthavnen på Zanzibar, hvorfra der er afgang mod Europa.

Dag 11: Hjemkomst

I ankommer til Danmark sidst på formiddagen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse København - Dar es Salaam/Zanzibar - København
  • Indenrigsflyvninger: Dar es Salaam - Ruaha/Ruaha  - Dar es Salaam - Zanzibar
  • Lufthavnskatter og afgifter
  • 4 overnatninger på Hodi Hodi Bush Camp i Ruaha
  • Helpension under safarien
  • Safariaktiviteter i henhold til program
  • Adgang til nationalpark og vildtreservat
  • 4 overnatninger på Hodi Hodi Beach Houses på Zanzibar
  • Halvpension under badeferien
  • Aktiviteter i henhold til program på Zanzibar
  • Transfers som beskrevet på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Visum til Tanzania (ca. USD 50,- pr. person). Ønskes visumassistance DKK 1.000,- pr. person inkl. visumpris
  • Vaccinationer
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Afrejseskat fra Zanzibar
  • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
  • Andet som ikke er nævnt i "Prisen inkluderer"
  • Sædereservation på flyrejsen 
  • Zanzibar turistskat, der betales direkte til hotellet (USD 2-5,- pr. person pr. overnatning)

 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m