Hos Safari Eksperten hjælper vi ALLE!

Ligesom resten af Danmark, befinder vi os i en udsædvanelig situation lige pt. Men vi har gang i hjulene, og det betyder, at vi opretholder en balance, hvor vi prioriterer at hjælpe de rejsende, der står og skal rejse indenfor nærmeste fremtid, samt dem der allerede er afsted på deres rejse. Samtidig prioriterer vi også dem, der stadig bestiller og planlægger rejser senere på året.

I er velkommende til at kontakte os med henvendelser omkring jeres rejse, og vi gør vores bedste for at hjælpe og vi følger på samme tid udviklingen nøje. Vi kan dog ikke, på nuværende tidspunkt, tage beslutninger om rejser, der finder sted om flere uger eller i de kommende måneder. Vi er nødt til at afvente udviklingen. Vi kan dog garantere, at vi hjælper ALLE vores kunder, og vi kontakter dem, der evt. skulle blive berørt af situationen. Hvis ikke du hører fra os, så er det fordi, at din rejse finder sted som hidtil planlagt.

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det gør vi altid – ikke kun i denne situation.   

Før rejsen finder sted

Har du allerede bestilt en pakkerejse hos Safari Eksperten, så er du dækket af pakkerejseloven. Det betyder, at måtte Udenrigsministeriet ændre rejsevejledningen til ”rød” under et ophold på rejsedestinationen, så er du dækket, og du vil blive kontaktet af os. Vi finder en løsning, hvor rejsen enten bliver ændret eller annulleret, hvis opholdet endnu ikke er begyndt. Vi er eksperter i at skræddersy rejser, og derfor er vi også eksperter i at skræddersy løsninger i samarbejde med vores kunder i denne situation.  

Har du en rejse, hvor der er et flyskift i et såkaldt ”rødt” eller ”orange” område, så finder vi en alternativ rute, så du stadig kan komme til din rejsedestination. Er det ikke muligt at finde en rimelig rute, så er du også omfattet af pakkerejseloven og derfor dækket. Kan vi se, at der er behov for ændringer i din rejseplan, kan du trygt stole på, at vi kontakter dig.

Under rejsen

Befinder du dig på din rejsedestination, som var ”gul” inden afrejse, men nu har ændret farve til ”rød”, så er du dækket. Det betyder, at vi finder en løsning på at få dig hjem hurtigst muligt.

Næsten alle vores rejser bliver lige nu gennemført som planlagt, og vi forventer også, at langt størstedelen af de kommende rejser bliver gennemført uden væsentlige ændringer.

På baggrund af ovenstående, er meldingen fra Safari Eksperten lige nu:

·         Vi kontakter dem, der evt. er eller bliver berørt.

·         Har du en fremtidig rejse, og hører du ikke fra os, så finder din rejse sted som planlagt.

·         Bliver din destination eller flyskiftsdestination ”rød” eller ”orange” inden afrejse, er du dækket af pakkerejseloven.

·         Måtte destinationen for din rejse under opholdet ændre farve fra ”gul” til ”rød”, er du dækket af pakkerejseloven.

·         Du kan stadig fortsætte din planlægning og bestilling af rejser til ”gule” områder. Du vil være dækket af pakkerejseloven, hvis det senere viser sig, at destinationen bliver ændret til ”orange” eller ”rød” inden afrejse. Dette giver ret til afmelding.

Hvis du er i tvivl om hvad farvekategorierne betyder, kan du læse Udenrigsministeriets vejledning her 

Du kan også læse mere om hvordan du er dækket med EU Pakkerejseloven her 

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m