Safari som du vil have det

 

Pakkerejse eller skræddersyet safari?

At tage på en safari i Afrika er for mange den helt store drømmerejse. Derfor vil man nødigt gå på kompromis, når rejsen skal sammensættes. Hvis budgettet tillader det, behøver der heller ikke sættes de store grænser. En skræddersyet safarirejse er dog ikke nødvendigvis en mere bekostelig affære end en pakkerejse, da den naturligvis skræddersys efter dit budget samt dine ønsker og behov - men alt skal selvfølgelig gå op i en højere enhed. På en skræddersyet safari er det dig, der er i fokus. Hos Safari Eksperten vejleder vi, men det er dig, der skal træffe de endelige beslutninger. Fordelen ved en skræddersyet safari er derfor, at rejsen matcher præcis dine ønsker, mens en pakkerejse kan indeholde oplevelser, du umiddelbart ikke finder interessante. Omvendt kan man også argumentere for, at du med en pakkerejse måske vil få øjnene op for spændende oplevelser, du måske ellers aldrig havde fået.

Safari efter dine ønsker

Hvis du ønsker at skræddersy din egen safarirejse, står vi naturligvis til rådighed med vejledning og gode råd. Vi sørger altid for, at du kender alle dine muligheder, men det endelige valg ligger hos dig. Først og fremmest er det væsentligt at fastlægge et budget. Herefter skal du gøre op med dig selv, om det er flot og luksuriøs indkvartering, der vægter højest, eller om det er vigtigere at få en masse forskellige oplevelser.

Vil du måske rejse i lavsæsonen, hvor det er en billigere at tage afsted, eller prioriterer du at rejse i højsæsonen? Du bør også overveje, om du vil rejse et enkelt land tyndt, eller om du hellere vil opleve de største og mest populære seværdigheder i to eller flere forskellige lande. 

Safari og/eller badeferie

Af erfaring ved vi, at en badeferie ved Det Indiske Ocean er en god afslutning på en rejse til Afrika. Her kan du i smukke og rolige omgivelser fordøje de mange indtryk fra den afrikanske natur. Vores destinationer ved Det Indiske Ocean omfatter Zanzibar, Seychellerne, Mauritius og Madagaskar samt Kenya-kysten og Tanzanias østkyst. De fleste af disse destinationer byder også på masser af kultur- og naturoplevelser i særklasse, så hvis du ikke kun er til ren afslapning på stranden, vil du stadig kunne få masser af oplevelser på en såkaldt badeferie. Det er op til dig, om du vil dele safarirejsen og badeferien op i to lige store dele, eller om du vil have længere tid til safaridelen. Her er det væsentligt at medtænke budgettet, da en dag på badeferie i Afrika er fire til seks gange billigere end en safaridag, og dermed påvirker dit valg den samlede pris. Der er altså mange overvejelser at gøre sig, når safarirejsen skal planlægges og skræddersys: Hvad ønsker du at opleve? Hvor vil du gerne hen? Hvad er dit budget? Hvor lang tid kan du rejse? Dette vil der alt sammen blive taget hensyn til på din skræddersyede safari til Afrika, når du rejser med Safari Eksperten.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m