Det personlige safaribureau i Svendborg

Safari Eksperten har, som en del af moderselskabet Limpopo Travel A/S, mere end 10 års erfaring i rejsebranchen. Tilsammen har vores medarbejdere mere end 150 års erfaring i rejser til Afrika. Vi har derfor et unikt udgangspunkt for, at kunne arrangere og tilrettelægge den rejse, du drømmer om.

Som det mindre selskab i en stor rejsebranche, er det vores rolle altid at have den personlige kontakt med vores partnere i Afrika. Hos os kan du altid forvente en meget personlig og ærlig rådgivning, når du skal af sted, og du er således sikker på altid at få en rejse, der passer til netop dig. Vi ved at rejsen betyder meget for dig – og derfor er den også vigtig for os. Safari Eksperten lever af glade kunder – og heldigvis er mange af vores kunder så glade, at de vælger at ringe til os igen, næste gang de skal på safari.

Selvom Safari Eksperten er et lille og personligt rejsebureau, er vi en del af Limpopo Travel, og herigennem er vi medlem af Rejsegarantifonden (reg.nr. 1462). Det er din sikkerhed for, at din rejse altid vil blive afviklet, og du løber ikke en økonomisk risiko.  

Du kan finde masser af inspiration, information og billeder på vor hjemmeside - vi håber du finder den så spændende, at du får lyst til at give os et kald, så vi i fællesskab kan se på mulighederne ud fra dine ønsker.

Klik her for at se vores medarbejdere!

HUSK: Vi kan mødes med dig i hele landet!

Ud over vores hovedkontor på Fyn har vi også erfarne medarbejdere på Sjælland (København), Jylland (Ulstrup). Du er altid velkommen til at kontakte os for et personligt og uforpligtigende møde, så vi sammen kan planlægge din safarirejse.

Aftal et personligt møde, kontakt Safari Eksperten på tlf. 56362545 eller på mail info@safarieksperten.dk

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m