Luksus safari

Luksus safari

 

Safari i særklasse

Med Safari Eksperten kan du komme på en luksuriøs safarirejse, som kun er de ganske få forundt. På en luksussafari er indkvarteringen ekstraordinær, transporten er langt mere bekvemt, og de gastronomiske oplevelser undervejs er i særklasse. Safarioplevelserne er lige så storslåede som på en ”almindelig” safari, men man vil i højere grad opleve sublime rammer for rejsen og få nogle ekstraordinære oplevelser, hvor man ser den afrikanske natur og det spændende dyreliv på en helt anden måde. En luksussafari kan både arrangeres ud fra vores i forvejen sammensatte pakkerejser eller ved at skræddersy en rejse, så den passer lige nøjagtigt til dine behov og ønsker.

Ekstraordinære oplevelser på safari

Af ekstraordinære oplevelser kan bl.a. nævnes en tur i luftballon, fly-in safari hvor man flyver mellem de ypperligste camps og indkvarteringssteder og/eller et ophold på et luksuriøst resort, såfremt man ønsker at safarirejsen skal indeholde nogle afslappende badeferiedage. 

 

En luksussafari er ganske naturligt af en anden prisklasse end en ordinær safarirejse, men man får også meget for pengene. Foruden de ekstraordinære oplevelser, vil man spare en masse tid på transporten mellem de forskellige nationalparker mm., så man i stedet kan nyde savannen og de forskellige oplevelser fuldt ud.

Luksuriøs indkvartering

Luksuriøs indkvartering betyder, at beliggenhed, inventar og service er i absolut topklasse. På en luksussafari er du derfor sjældent langt fra de storslåede oplevelser og de mest udsøgte nationalparker. Du kan også forvente luksuriøs indretning og inventar, hvor der ikke mangler noget. Servicen er altid i top, men på en luksussafari vil du opleve dét ekstra. En luksussafari er for den kræsne og forventningsfulde gæst, og sådan en safariklasse vil med garanti leve op til de høje forventninger.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m