Camping safari i Afrika

 

Camping i Afrikas natur

At tage på camping safari i stedet for den mere traditionelle form for safari med indkvartering et fast sted, giver dig mulighed for at være helt tæt på naturen og opleve det primitive liv på savannen. Camping safari giver en helt anden safarioplevelse, da du skal sove i den vilde natur og opleve dyrenes lyde om natten, hvilket giver en fantastisk autentisk stemning i campen.

Safari og camping i Kenyas Maasai-land

Tager du på en vandring gennem noget af det mest klassiske og spektakulære Kenya, kommer du i selskab med de lokale Maasaier og deres indgående kendskab til områdets dyre- og planteliv helt tæt på naturen. Samtidig får du stor indsigt i Maasaiernes kultur og dagligdag, og de små teltcamps, som du skal bo i undervejs, sættes op i nogle af de mest afsidesliggende skove i og omkring Loita Hills. På en camping safari som denne er det guiderne, som sørger for at opbygge campen og tænde op for bålet. Der er en kok med som tilbereder aftensmaden. Det er vigtigt, at du kan sove på en lidt mere primitiv måde, da der benyttes madrasser og ikke senge på en sådan tur. 

På vandringerne mellem de mobile camps bærer du dine personlige ejendele i en lille rygsæk, mens den øvrige bagage transporteres på æselryg. Med kombinationen af safari og camping i Kenyas Maasai-land kommer du helt tæt på naturen, oplever en anderledes kultur og får storslåede safarioplevelser.

Kombinationen af camping safari og badeferie

Det er altid muligt at få skræddersyet en rejse, så den lever op til dine ønsker og behov. Derfor kan du nemt kombinere nogle dages camping safari med nogle afslappende dage på en badeferie ved Det Indiske Ocean. Tager du på camping safari i eksempelvis Kenya, er det oplagt at tage på badeferie ved Kenya-kysten, men det er også muligt at tage på badeferie i et andet land end safarilandet. En badeferie er en oplagt måde at fordøje de mange indtryk på, og samtidig er det muligt at udforske seværdighederne og aktiviteterne i det valgte område. Således kan rejsen påbegyndes på en mere alternativ og primitiv måde og afsluttes med indkvartering i topklasse.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m