Safari Eksperten | Medarbejdere | Læs mere om vores medarbejdere

Medarbejdere hos Safari Eksperten

 

 

Tina Jeppesen - Direktør

Som rejsende har Tina i dag mere end 50 lande på sit CV, men specielt Afrika har en stor plads i hendes hjerte. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål, fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, og det er siden blevet til et hav af rejser til det afrikanske kontinent, hvor hun blandt andet har besøgt Sydafrika, Namibia, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania, Kenya, Uganda og Mauritius.

E-mail: tina@safarieksperten.dk

 

 


 

 

Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent & produktion

Ulla B. Fregerslev har været i rejsebranchen siden 1978, og har stor erfaring med salg og produktudvikling. Hun har rejst intensivt i en lang række afrikanske lande: I årenes løb har hun blandt andet besøgt Sydafrika, Namibia, Botswana, Kenya, Tanzania, Mozambique, Zimbabwe og Zambia.

E-Mail: ulla@safarieksperten.dk 

 


 

Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Siden år 2000 har Linda arbejdet med vore rejser til Afrika. Interessen for Afrika kom, da hun selv besøgte Sydafrika for første gang i 1998.

Siden hen er der blevet til mange dejlige rejser til Afrika, men Lindas speciale er helt sikkert Sydafrika og Namibia, og hun deler gerne ud af sin erfaring fra disse lande og hjælper gerne med at få tilrettelagt DIN rejse.

E-Mail: linda@safarieksperten.dk

 

 


 

Sofie M. Nielsen – Rejsekonsulent

Sofie har en baggrund som uddannet markedsføringsøkonom i 2017 og blev i sommeren 2018 uddannet Professionsbachelor i Digital Konceptudvikling med speciale i Commerce.

I forbindelse med hendes tidligere uddannelse, markedsføringsøkonom-uddannelsen, var Sofie i praktik hos Safari Eksperten som Marketingassistent. Interessen for virksomheden og for Afrika er siden hen vokset sig stor, og derfor startede Sofie i oktober 2018 sin trainee-stilling som rejsekonsulent. Uddannet rejsekonsulent i 2020. Sofie har rejst i Sydafrika, Kenya og Tanzania(+Zanzibar).

E-Mail: sofie@safarieksperten.dk

 

 


 

Tina Greve Jensen – Rejsekonsulent

Tina er uddannet indenfor turisme, og har bevæget sig rundt i forskellige stillinger indenfor branchen.

Hun har en baggrund som rejsekonsulent indenfor rejser til Australien, New Zealand, Canada samt vandrerejser til Europa og Danmark, hvorfor hun også har foretaget flere rejser til.

Tina har været hos Safari Eksperten siden oktober 2022 og rejst i Sri Lanka og på Maldiverne. 

E-mail: tgj@safarieksperten.dk

 

   Tina Greve Jensen

 

 

Mette Skovsgaard – Salgsassistent/support

Mette var i perioden 1996-2000 ansat i rejsebranchen, hvor hun formidlede rejser til bl.a. den sydlige del af Afrika. Efter en afstikker til andre brancher, blev hun i 2006 atter ansat i rejsebranchen, og har været hos Safari Eksperten siden starten.

Mette er rejsevant og har blandt andet besøgt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika, Kenya og ikke mindst Mauritius, som er et yndet rejsemål.  

E-mail: mette@safarieksperten.dk

 

 


 

Åse Svedal - Bogholder

Åse har været en del af Safari Eksperten siden opstarten, og har over 30 års erfaring i rejsebranchen.                                              

E-mail: aase@safarieksperten.dk

 

 


 

 

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m