Safari Eksperten | Medarbejdere | Læs mere om vores medarbejdere

Medarbejdere hos Safari Eksperten

 

Tina Jeppesen - Direktør

Som rejsende har Tina i dag mere end 50 lande på sit CV, men specielt Afrika har en stor plads i hendes hjerte. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål, fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, og det er siden blevet til et hav af rejser til det afrikanske kontinent, hvor hun blandt andet har besøgt Sydafrika, Namibia, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania, Kenya, Uganda og Mauritius.

E-mail: tina@safarieksperten.dk 


Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent & produktion

Ulla B. Fregerslev har været i rejsebranchen siden 1978, og har stor erfaring med salg og produktudvikling. Hun har rejst intensivt i en lang række afrikanske lande: I årenes løb har hun blandt andet besøgt Sydafrika, Namibia, Botswana, Kenya, Tanzania, Mozambique, Zimbabwe og Zambia.

E-Mail: ulla@safarieksperten.dk 

 


Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Siden år 2000 har Linda arbejdet med vore rejser til Afrika. Interessen for Afrika kom, da hun selv besøgte Sydafrika for første gang i 1998.

Siden hen er der blevet til mange dejlige rejser til Afrika, men Lindas speciale er helt sikkert Sydafrika og Namibia, og hun deler gerne ud af sin erfaring fra disse lande og hjælper gerne med at få tilrettelagt DIN rejse.

E-Mail: linda@safarieksperten.dk

 

 


Mads Hansen Bager - Marketingschef

Mads har ansvaret for markedsføringen i Safari Eksperten, hvilket omfatter at være ansvarlig for bl.a. hjemmeside, nyhedsbreve, kampagner, annoncer og sociale medier. Som marketingschef er Mads kontaktperson for publikationer, bureauer, annoncører, journalister, samarbejdspartnere og interessenter.

Uddannelsesmæssigt er Mads Cand. Mag. i Medievidenskab, og han har erfaring fra reklamebranchen, NGO-verdenen, det kommunale, rejsebranchen og gennem freelance-virksomhed.

E-mail: mb@safarieksperten.dk

 

 


Mette Skovsgaard – Salgsassistent/support

Mette var i perioden 1996-2000 ansat i rejsebranchen, hvor hun formidlede rejser til bl.a. den sydlige del af Afrika. Efter en afstikker til andre brancher, blev hun i 2006 atter ansat i rejsebranchen, og har været hos Safari Eksperten siden starten.

Mette er rejsevant og har blandt andet besøgt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika, Kenya og ikke mindst Mauritius, som er et yndet rejsemål.  

E-mail: mette@safarieksperten.dk

 


 

Åse Svedal - Bogholder

Åse har været en del af Safari Eksperten siden opstarten, og har over 30 års erfaring i rejsebranchen.

E-mail: Aase@safarieksperten.dk

 

 

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m