Safari for solo-rejsende

At rejse er at leve – men også alene?

En voksende del af vores kunder vælger efterhånden at rejse alene – af den ene eller anden årsag. Safarirejser er nemlig velegnet for alle typer af rejsende, store som små familier, vennegrupper og enlige. Det skyldes blandt andet, at en safari ofte foregår i biler med plads til 6-12 personer. En safaribil kan bestilles til en privatsafari, hvor familien eller vennegruppen har sin egen bil og chauffør/guide, men kan ligeledes bookes pr. sæde. Det betyder dermed også, at rejser man alene, så får man selskab af andre, som ligeledes har valgt at rejse alene og/eller personer, som blot nyder at rejse i andres selskab og gerne vil dele transportomkostninger, guide og oplevelserne med andre.

Fantastiske safarimuligheder for den enlige rejsende

Hos os er specielt rejserne til Kenya, Tanzania og Botswana velegnet til folk som vælger at rejse alene, men også Sydafrika, hvor vi har den lille afrikanske perle ”Balule River Camp”. Balule River Camp er dansk ejet og med dansk manager i campen, hvilket ligeledes giver en del tryghed specielt, hvis det er den først rejse til Afrika eller man ikke føler, at sprogfærdighederne helt rækker. Campen ligger op til Kruger National Park i den nordøstlige del af Sydafrika, og man flyver næsten lige til hoveddøren. I campen er der kun 7 værelser, hvorfor man har muligheden for at give samtlige gæster en helt personlig behandling. Der er swimmingpool, boma*, terrasse, fitnessrum med mere.

En safari med guide er oplagt

Og apropos sprogfærdighederne så er det ligeledes muligt at booke sig ind på en af grupperejserne til Kenya med dansktalende guide. I modsætning til Balule, hvor man bor fast et sted under hele opholdet i Sydafrika, så er der her tale om en rundtur, hvor man oplever lidt forskellige områder af Kenya i selskab med vores guide Geoffrey Sendeu. Geoffrey er kenyaner og masai, men han taler flot dansk og har efterhånden vist sit hjemland frem til mange danske safarigæster.

En kunde udtaler

Hans, som har rejst med os til Kenya og lige er kommet retur fra en tur med Geoffrey, siger ”Det var helt klart højdepunktet på turen at være på tur med Geoffrey. Jeg har aldrig haft en rejseguide med så stor viden om specielt dyr, planter og naturen, men også kulturen som ham, det var en ren fornøjelse. Derudover er han jo også en fantastisk rar og humoristisk personlighed, som tager hånd om alt det praktiske og hele tiden forklarer, hvad der skal ske. At han så også taler dansk er jo skønt”.

Så budskabet fra os er, at har man en drøm om at opleve Afrika, så se endelig at komme afsted. Det er bestemt ikke er nogen hindring, at man ikke har en rejsekammerat. Man får en stribe nye rejsekammerater på en safari. Der er kun én advarsel - det er stærkt vanedannende!

*En udendørs ”spisestue” med højt til loftet - oplyst af den afrikanske stjernehimmel, fakler og stearinlys.  

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m