VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 18 DAGE
PRIS FRA 26.695,- kr.

Balule River Camp & Zanzibar

Få den ægte safarioplevelse i Sydafrika på Balule River Camp kombineret med afslappende badeferie på paradis-øen Zanzibar, der er kendt for sine enestående strande

Højdepunkter på rejsen

 • Bo ved Olifant-floden, hvor elefanterne jævnligt kommer gennem campen
 • Sydafrikas mest kendte nationalpark, Kruger
 • Danskejet lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • Oplev paradis-øen Zanzibars smukke natur
 • Det gennemsigtige, turkisblå vand ved strandkanten
 • Skønne sandstrande med palmer ved Det Indiske Ocean

17 dage fra 26.695,- kr.

Det danskejede safarilejr Balule River Camp ligger i Greater Kruger National Park, som er et vildtområde væsentlig større end Jylland. På turen vil du komme til at opleve game drives og bush walk i området. Herudover kommer alle de spændende oplevelser, som dyrene omkring campen står for. Ofte bevæger elefanter, aber - og mange andre dyr - sig gennem campen. Mange af de storslåede oplevelser kan finde sted lige ud for din terrasse.

En fantastisk kombination af safari og badeferie

Turen indebærer både en klassisk afrikansk safari samt en skøn badeferie på en af verdens bedste strande. Hvis du også er typen, som elsker afslapning og badeferie, så er denne tur til både Balule River Camp og Zanzibar lige noget for dig!

Afslappende badeferie på Zanzibar

Efter Balule River Camp, tager turen dig til en afslappende badeferie på øen Zanzibar. Øen er beliggende ud til Det Indiske Ocean i Tanzania, og øen har de mest eventyrlige sandstrande beskyttet af farverige koralrev. Der er desuden mange af de mange oplevelsesmuligheder på øen samt en meget imødekommende befolkning.

Du kan bl.a. besøge en af de mange spændende krydderiplantager, som øen er kendt for eller historiske Stone Town, der er bykernen i øens hovedstad. Du har også muligheden for at svømme med vilde delfiner eller gå en tur i en smuk tropeskov med sjældne aber. Zanzibar rummer et væld af spændende kultur- og naturoplevelser!

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannsburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Camp

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves I til den lokale lufthavn, enten Phalaborwa eller Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører jer til campen. Velkomst i campen med en dejlig frokost, informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safaribiler i Balule Nature Reserve, en morgen-gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
I har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad I kommer til at se. Blot er ét sikkert: safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør I holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får I den klassiske "sundowner", mens I nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i campen, og efter en times kørsel i bil når I den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant.
I kører i åbne safaribiler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad I skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør I holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers.
I løbet af turen standser I forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

I kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Camp, hvor et herligt aftensmåltid venter jer.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Camp, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring campen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra tur, der kan tilkøbes, f.eks. ballonsafari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Om tirsdagen starter I igen tidligt med en morgen-gamedrive i campens åbne safaribiler. I spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør I holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens I nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari eller en tur på elefant- eller til hest i nærliggende område.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor I nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter

I starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere. 

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af ved poolen eller på lodgen. 

Dag 9: Fredag: Balule River Camp – Johannesburg

Afrejse fra Balule River Camp om formiddagen og ankomst til Johannesburg først på eftermiddagen.

Flyet til Zanzibar afgår lørdag morgen, derfor overnattes på et lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg.

Dag 10-17: Zanzibar

Afrejse fra Johannesburg lørdag morgen med ankomst til Zanzibar om eftermiddagen lokal tid.

Afhentning i Zanzibars' Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.

7 hele dage på eksotiske Zanzibar, hvor der er rigelig tid til både at slappe af på det vidunderlige strandhotel ved den fine palmeklædte sandstrand, samt at tage på opdagelse på den spændende ø.

Der er et hav af muligheder for aktiviteter og guidede ture på øen, der rummer et bredt udvalg af såvel kulturelle og historiske attraktioner som af dejlige naturoplevelser.

Uanset om du bliver på hotellet eller tager på tur, vil du helt sikkert møde en lokalbefolkning der er meget åbne, venlige og hjælpsomme.

Dag 17: Zanzibar – Europa

En fantastisk rejse er ved at være forbi og efter transport fra hotellet til lufthavnen er det tid for fly hjem mod Danmark.

Transfer i bil fra hotellet til Zanzibars' Lufthavn.

Afrejse med fly fra Zanzibar til Europa.

Dag 18: Ankomst Danmark

Efter en mellemlanding ankommer I til København.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Fly København-Phalaborwa, Phalaborwa-Johannesburg, Johannesburg-Zanzibar og Zanzibar-København
 • Afhentning i Phalaborwa Lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Camp
 • 7 overnatninger i Balule River Camp i delt standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning i Balule River Camp, eksklusiv drikkevarer*)
 • 2 morgen-gamedrives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i campen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags-gamedrives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Bushwalk i Balule Nature Reserve
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg
 • Transfer Zanzibar lufthavn - hotel t/r
 • 7 overnatninger på Hodi Hodi*)
 • Helpension

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer*
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt ikke nævt under "Prisen inkluderer"

*) Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker).

*) Hodi Hodi er vores sølvprodukt. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge vores guld- eller bronzeprodukt.
Vælger I vores guldprodukt Ocean Paradise Resort, vil rejsen naturligvis blive dyrere, og vælger I vores bronzeprodukt Langi Langi Beach Bungalows, vil rejsen blive billigere. Ring eller skriv for pris på Ocean Paradise eller Langi Langi.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m