Afrika er enestående med kombinationen safari og badeferie

 

Kombination af safari og badeferie

Mange vælger at kombinere rejsen til Afrika med en safari på fastlandet afrundet med en afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. Denne kombination er en god måde at opleve Afrika på. Herved får man nemlig en perlerække af oplevelser i mødet med dyrelivet, den enestående natur, det lokale folk og et indblik i afrikanske kulturer – alt sammen indtryk, der på bedste vis kan fordøjes på en eksotisk badeferie på en af Afrikas mange velegnede destinationer ved Det Indiske Ocean. En rejse bestående af safari og badeferie er at foretrække hos mange rejsende, og især børnefamilier anbefales at vælge denne kombination, så der sker lidt forskelligt for de mindste.

Safari i Afrika

Faktisk egner alle safaridestinationer sig til en kombineret rejse med safari og badeferie, og det er muligt at få skræddersyet rejsen helt efter egne behov og præferencer. Selvom de fleste vælger at få safarioplevelserne først og derefter badeferien, er det også muligt at gøre det omvendt.

Der er dog nogle kombinationer af destinationer, der er mere veloplagte end andre. Vælger du f.eks. en safari i Tanzania og har fået et væld af oplevelser i Serengeti-nationalparken, er det nærliggende at tage på badeferie på Zanzibar, der er placeret ud for Tanzanias østkyst. Hvis du vælger en safari i Kenya og det fantastiske Masai Mara, vil det være oplagt at runde ferien af ved Kenya-kysten på de smukke kyster lige syd for ækvator omkring havnebyen Mombasa. Dog kan man også sagtens vælge at tage på badeferie i et andet land end safarilandet.

Badeferie ved Det Indiske Ocean

Afrika byder nemlig på et væld af gode destinationer når det kommer til badeferie, og Det Indiske Ocean sætter rammerne for en skøn ferie ved kridhvide sandstrande og krystalklart vand. I Det Indiske Ocean tilbyder vi rejser til Seychellerne, Mauritius og Madagaskar. Alle destinationerne er oplagte til en tropisk badeferie, men der er også mange andre spændende aktiviteter på disse øer. Derfor behøver det ikke at være ren badeferie, hvis man vælger at runde ferien af på denne måde. Man kan f.eks. stadig sagtens nyde godt af det afrikanske dyreliv på disse destinationer, da man kan få unikke snorkel- og dykkeroplevelser blandt de farverige fisk på Det Indiske Oceans koralrev.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m