Kenya har alt, når det gælder safari

 

Gode grunde til at tage på fotosafari i Kenya

Hvis man holder af at fotografere vilde dyr, overdådig natur og fascinerende kulturer, er en fotosafari i Kenya et oplagt valg. Naturskønne Kenya i det østlige Afrika betragtes nemlig som fotosafariens moderland. Med enestående variation i landskab, vegetationstyper og dyreliv er der uendelige perspektiver, der kan skydes gennem linsen. Det bliver kun endnu bedre af, at Kenyas mange højdepunkter ligger indenfor en overskuelig afstand, og at landet har gode infrastrukturer. Derfor kan man på én og samme fotosafari til Kenya sagtens komme rundt til både Masai Maras græssavanne, den smukke tørre nordlige busksavanne, det centrale højland, søerne i Rift Valley og de imponerende nationalparker mod sydøst.

Hvilket udstyr skal man bruge til fotosafari?

Valget af udstyr afhænger først og fremmest af, hvad du har af forventninger til de billeder, du tager i Kenya. Hvis fotosafariens formål er at forevige nogle fantastiske rejseminder, kan en mobiltelefon med et godt kamera sagtens fungere. Har du derimod planer om en lidt mere professionel fotografering af Kenyas fascinerende dyreliv, er det værd at investere i et godt kamera. Og hvad er så et godt kamera? Til en fotosafari anbefaler vi, at du erhverver dig et spejlrefleks (D-SLR) kamera.

Fordelene ved dette frem for et almindeligt kamera er, at batterilevetiden er længere (særligt ved brug af genopladeligt Li-batteri), der er en søger som du kan kigge igennem, billedkvaliteten forbedres betydeligt og der er mulighed for tilpasning gennem objektiv-skifte. Husk at medbringe en oplader hjemmefra, som passer til stikkene. Desuden er det anbefalelsesværdigt, at du skifter objektiverne på dit kamera indenfor ved dit indkvarteringssted, inden at du tager ud på safari. Dette skyldes, at Afrika har meget fint sand, som kan risikere at komme ind i dit kamera, hvis du skifter det udendørs.

Højdepunkter på fotosafari i Kenya

Der findes mange højdepunkter på en fotosafari i Kenya, og når du kommer hjem og ser billederne igennem, vil du opdage, hvor mange unikke og autentiske billeder, den kenyanske natur har givet dig. Et af de absolutte højdepunkter kan du få mulighed for at skyde gennem linsen, hvis du rejser mellem juli og oktober. Her kan du nemlig opleve den store migration, hvor mere end en million gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem Masai Mara-området. Et uforglemmeligt syn, som med sikkerhed kan give nogle helt enestående billeder.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m