Hvor kan jeg tage hen på safarirejse?

 

Det sydlige Afrika

Vores destinationer i det sydlige Afrika består af Namibia, Botswana, Zimbabwe og Sydafrika. Naturen er enormt varieret i denne del af Afrika og veksler fra høje bjerge til dybe kløfter, fra tætte skovområder til åbne stepper, fra lange floder til dybe vandfald og fra tør bush til frodig skov. Desuden kan man også slappe af på tropiske strande på flere af kyststrækningerne. Den varierende natur gør, at hvert af landene i det sydlige Afrika har nogle helt unikke højdepunkter. Namibia betragtes som et ørkenland med helt særlige safarimuligheder, men man kan også opleve det mere klassiske storvildt i landet, nærmere betegnet i Etosha-nationalparken. I Botswana er højdepunkterne afgjort en safari blandt Chobe-nationalparkens mange elefanter og Okavango Deltaets enestående natur og rige dyreliv. I Zimbabwe er det anderledes oplevelser, der venter – blandt andet ved det imponerende Victoria Falls og i Hwange-nationalparken, der byder på landets mest udsøgte safari. I Sydafrika kan man opleve det sydlige Afrikas nok mest kendte nationalpark, Kruger National Park, hvor man har mulighed for at se ”the big five”. Desuden byder Sydafrika på storbyferie til Cape Town, badeferie ved kysten og luksuriøs togrejse med Rovos Rail.

Østkysten

Vores destinationer på Afrikas østkyst udgør Kenya, Tanzania og Zanzibar samt Uganda. Både Kenya og Tanzania betragtes som nogle af verdens absolut bedste safarilande og er derfor populære destinationer for dem, der skal på deres første safarirejse, men også for de mere ”erfarne”. Kenya er blandt andet populær på grund af muligheden for at kombinere en badeferie på Mombasa-kysten med det rige dyreliv i Tsavo og især i Masai Mara, hvor gnuernes og zebraernes store vandring kan opleves. ”The Great Migration”, som vandringen hedder, fortsætter videre til Tanzania på Serengeti-nationalparkens endeløse sletter. Tanzania er dog ikke kun kendt for at være et af de mest helstøbte safarilande, men også for Zanzibar, hvor man kan tage på en eksotisk badeferie. Udover de fantastiske safarilande, Kenya og Tanzania, gemmer det østlige Afrika på endnu en perle – nemlig Uganda. Her får man en anderledes safarioplevelse.

Det absolutte højdepunkt i Uganda er gorilla-trekking i Bwindi-skovene, men der er også gode safarimuligheder i Ugandas øvrige nationalparker.

Det Indiske Ocean

I Det Indiske Ocean tilbyder vi rejser til Seychellerne, Mauritius og Madagaskar. På disse øer kan drømmen om den ultimative tropiske badeferie blive til virkelighed, men destinationerne gemmer også på mange andre oplevelser. Fælles for dem alle er, at man kan få fantastiske dykker- og snorkeloplevelser på Det Indiske Oceans farverige koralrev. På Seychellerne er nøgleordene luksus og komfort, hvor eksklusive resorts og kridhvide sandstrande skaber rammerne for en ferie i det rene paradis. Mauritius tilbyder også luksuriøse badestrande og lækre resorts, men er i øvrigt også kendt som en udsøgt golfdestination. På Mauritius kan man desuden se nogle uovertrufne naturfænomener som Seven Coloured Earth, der er et resultat af øens vulkanske aktiviteter. Tager man til Madagaskar, vil man opleve noget helt unikt. Madagaskar har ligesom de øvrige destinationer smukke, hvide sandstrande, men øen rummer også nogle spændende safarimuligheder, hvor man kan opleve et endemisk dyreliv – altså dyr, der kun lever på Madagaskar.

Øvrigt

Foruden safarirejser til Afrika, tilbyder vi også safari i Indien. Landet er en smeltedigel af storslået natur, et rigt dyreliv og enestående kultur. Denne kombination gør Indien til en populær destination. Dyrelivet opleves bedst i parkerne i det centrale af Indien, hvor den ikoniske tiger bedst kan spottes. Indien byder dog også på meget andet klassisk storvildt som elefanter, næsehorn, vandbøfler og meget mere. Kulturoplevelserne får man blandt andet ved det verdenskendte Taj Mahal. Indien er absolut det bedste safariland uden for det afrikanske kontinent.

Dette var blot en hurtig gennemgang af dine rejsemuligheder, når du skal på safari. Hvis du vil høre mere, så tøv kontakt os på telefon (+45) 56 36 25 45 eller mail info@safarieksperten.dk. Nedenfor finder du information om - samt de rejser vi tilbyder - inden for en række populære safari-rejseformer.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m