« Tilbage

Rovos Rail

Rovos Rail har verdens ultimative og mest luksuriøse togture der minder om en svunden tid og værner om at rejse med stil. Du kan her forvente en oplevelse udover det sædvanlige på denne rejse. Alle kupéer har selvsagt god plads, men i de største er der nærmest tale om et aflangt hotelværelse med stor dobbeltseng, rummeligt opholdsareal med lænestole og sofabord samt lækkert toilet med både brusebad og løvefods-badekar! Der er smukke vogne med dejlige restauranter, nogle med bar eller komfortable opholdsrum og bagerst findes udsigtsvognen med bagud vendt udvendig balkon.

Toget har to restaurantvogne med plads til 42 gæster. Der er en køkkenvogn, Club lounge for rygere og en observationsvogn bagerst i toget med plads til 32 gæster og flot udkig.

Alle måltider bliver serveret i restaurant vognene og er suppleret med en godt udvalg af fine Sydafrikanske vine. Der er passionerede kokke ombord og måltiderne er lavet er friske lokale råvarer og traditionelle retter som f.eks. vildt er en specialitet. Der vil være service i barerne fra kl. 07.00 – 01.00. Der lyder en klokke som indikerer at frokost og middag er klar.

I løbet af dagen er dress code smart casual, mens det om aftenen er mere formelt. Mænd skal som minimum bære jakke og slips, kvinder skal bære en cocktail/aftenkjole eller dragt. Husk varmt tøj til de kolde morgener og aftener. 

For at bevare stemningen der hører en gammel tid- og klasse til, er elektroniske apparater ikke at finde ombord og der henstilles til at private elektroniske apparater som mobiltelefoner, smartphones og tablets kun bruges i de private suiter, så man ikke forstyrre de andre passagerer.

Der er 3 typer passagersuites ombord på toget:

The Pullman Suites – denne suite er 7 m2 og indrettet med et behageligt sofaarrangement i løbet af dagen, som om aften let omdannes til enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er en-suite badeværelse med bruser og suiten har fantastisk komfort.

Deluxe suites – i denne 10 kvadratmeter suite er dejlig rummelig og der vil være enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er lounge, minibar, med dit personlige valg af drikkevarer, og en-suite badeværelse med bruser.  

Royal Suites- skal du have fuld luksus er denne 16 kvadratmeter suite, som svarer til en halv kupé, meget rummelig og elegant. I royal suites er der privat loungeområde, og badeværelserne i denne suite har badekar i victoriansk stil samt bruser. 

Alle faciliteter er af højeste standard. Alle suiter er i original stil, men med moderne komfort og du finder bl.a. skrivebord, sikkerhedsbokse, bagagehylde, gaderobe og aircondition i alle suiter. Alle badeværelser har brusere med dejligt varmt vand, hårtørrer og stikkontakter. Der er mulighed for roomservice på alle suiter hele døgnet.     

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m