« Tilbage

Sal Salinero Hotel - Moshi

Blot 3 kilometer fra Moshi centrum ligger den lille grønne forstad Shanty Town, hvor Salinero Hotel ligger. Salinero er et mindre hotel med plads til kun få gæster, og her er servicen over for den enkelte gæst i højsædet.

På Salinero er der to værelseskategorier – et standardværelse og et executive værelse. Begge værelsestyper er udstyret med køleskab, hårtørrer, aircondition, tv, Wi-Fi og eget badeværelse med brusekabine. Executive værelserne er desuden udstyret med badekar og et loungeområde.

Hotellet er udstyret med spa og hele 3 konferencelokaler, hvilket gør hotellet til den perfekte base for både forretningsrejsende og ferierejsende. Derudover er de smukke omgivelser i hotellets store have et formidabelt bud på placeringen for fester, bryllupper og receptioner.

Der er mulighed for at betragte den betagende have fra hotellets bar, Leopard bar, hvor du kan nyde en forfriskende drink eller cocktail, mens du slapper af til den skønne udsigt.

Hotellets restaurant tilbyder både A-la-carte og åben buffet – med et bredt udvalg af både afrikanske og internationale retter.

Ydermere tilbyder hotellet sikker parkering, gratis Wi-Fi, mellemstørrelse pool med tilhørende solsenge og 24-timers vaskeservice.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m