« Tilbage

Aberdare Country Club

Aberdare Country Club i Kenyas centrale højland er en skovlodge, anlagt på siden af Mweiga Hill i Abardare Highlands, som er en del af Great Rift Valley. Stedet som stadig bærer præg af sin oprindelse som gammel privat landejendom, bygget i engelsk cottagestil, betragtes som kulturarv i Kenya, og er i dag indrettet med moderne bekvemmeligheder.

Indkvarteringen sker i værelser i 22 hytter og i en standard suite, med eget bad og brus og tilhørende altan. Hytterne er beliggende i stedets have og har udsigt mod nord over Solio Game Sanctuary, et reservat, hvor der lever både sorte og hvide næsehorn. På klare dage ses Aberdare højdedragene mod vest og Mount Kenya mod øst. Rundt om lodgen kan man se dyrene græsse i det, som er stedets eget 1300 acre store reservat, Aberdare Country Club Game Sanctuary, hvor der ligeledes er et rigt og varieret fugleliv. Stedet har restaurant og bar.

I stedet eget reservat er der mulighed for ride- og gåture på de skovklædte skråninger og hedeplateauer. Andre aktivitetsmuligheder omfatter tennis, golf, swimmingpool samt afslapning i haven.

Aberdare National Park ligger kun 18 km derfra med indgang gennem Ark gate, hvor søsterejendommen The Ark Lodge ligger. Stedet ligger 2,5 timers kørsel fra Nairobi.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m