« Tilbage

Acacia Farm Lodge

Acacia Farm Lodge i Tanzania er beliggende i naturskønne omgivelser på en kaffefarm, med Tarangire og Lake Manyara nationalparkerne på den ene side og Ngorongoro Conservation Area og Serengeti nationalpark på den anden side.

Den luksuriøse lodge består af 32 hytter, som alle er identiske i størrelse og stil.  Hver hytte har sin egen private terrasse med udsigt til lodgens frodige omgivelser. Værelserne er indrettet med en double/twin bed, myggenet, minibar, kaffe faciliteter, fladskærms tv, telefon, internet, hårtørre, sikkerhedsboks og eget badeværelse.  

I restauranten serveres retter fra det moderne afrikanske køkken kombineret med et internationalt twist med fokus på lokale, økologiske og friske råvarer.

Lodgen ligger blot 15 minutters kørsel fra Ngorongoro-krateret, også kendt som Noahs Ark, hvor der er stor chance for at opleve de såkaldte ”Big Five” – løve, leopard, elefant, sort næsehorn og bøffel. Kører man mod øst ankommer man til Lake Manyara nationalpark. Her er der er rig mulighed for, at se nogle af parkens mange aber, så som grønne marekatte, diadem marekatte og bavianer.

Acacia Farm Lodge er derfor den perfekte base for de, som ønsker at gå på opdagelse i Tanzanias enestående natur og verdensberømte reservater.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m