« Tilbage

Amboseli Serena Safari Lodge

Amboseli Serena Safari Lodge er indrettet i manyattastil og har naturligt kildevand i svømmebassinet.

Lodgen er stilmæssigt inspireret af masaikulturens arkitektur og indrettet og dekoreret med træudskårne ting, traditionelle artefakter og lokal kunst. Lodgen er beliggende midt i Amboseli National Park ved foden af Mount Kilimanjaro i Kenya. Lodgen har udsyn til et saltslik og natbelyst vandhul, hvor der er mulighed for at se bl.a. elefant, bøffel og zebra. Området er også et fortræffeligt sted for fuglekiggeri med sine mere end 400 arter.

Fra lodgen er der mulighed for morning bird walks og guided walks, game drives og night drives eller besøg i lokale masailandsbyer.

Trænger man til afslapning, råder stedet over en dejlig swimmingpool, som fyldes af områdets naturlige kilder og ligger placeret under havens skyggende træer. Der tilbydes endvidere massage.

Lodgen har 92 værelser, inklusive 3 familierum og 1 luksus suite med tagterrrase, som alle er indrettet med bad og brus samt egen veranda.

Aftensmaden nydes i det fri under acacietræernes løvtag med udsigt til dyrene ved det oplyste vandhul eller med indslag af traditionel stammedans. Stedet tilbyder forskellige oplevelser som spisning i bushen eller sundowners på Observation Hill, hvorfra man har en utrolig udsigt.

Amboseli Serena Safari Lodge i Amboseli National Park, Kenya, ligger 250 km, ca. 4 timers kørsel, fra Nairobi tæt på Tanzanias grænse. Fra Nairobi til selve lodgen er der 270 km via Emali og 280 km via Namanga. Flyvetiden fra Wilson Airport, Nairobi, er ca. 30 min til Amboseli Airstrip, som ligger 11 km fra lodgen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m