« Tilbage

Ameg lodge, Kilimanjaro

Ameg Lodge er placeret ved foden af Kilimanjaro i det nordlige Tanzania. Ameg er ideel for dem, der besøger Moshi og de nært beliggende områder. Det er derfor en perfekt base for dem der tager udfordringen op og vil bestige Kilimanjaro.

Lodgen ligger i rolige omgivelser med en atmosfære af at være i den afrikanske bush, selvom man kun er få minutters kørsel fra Moshi Town Centre.

Værelserne:

Man har mulighed for at bo i standardværelser eller i juniorsuiter. Nogle standardværelser er med sammenhængende døre, hvilket gør dem ideelle til familier. Juniorsuiterne tilbyder de samme funktioner som standardværelser, hvor der dog er også, er et separat påklædningsområde, te/kaffe faciliteter og et skrivebord.


Lodgen tilbyder også en fredfyldt swimmingpool med udsigt over Kilimanjaro bjerget i baggrunden. Derudover er der et fitnesscenter med en stort udvalg af diverse udstyr.

Maden: 

Området for spisning er udsmykket i den bedste afrikanske stil. Restauranten tilbyder et udvalg af afrikanske og internationale retter. De tilbyder samtidig også en omfattende snackmenu, som også kan nydes ved poolen.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m