« Tilbage

Arusha Coffee Lodge

Arusha Coffe Lodge ligger i udkanten af byen Arusha i en af Tanzanias største kaffeplantager på de skrånende og bølgende bakkedrag ved foden af Mount Meru. Med lodgens beliggenhed vest for byen er der blot 5-10 minutters kørsel fra Arusha Airport.

 

Lodgen er bygget op omkring den gamle plantageejer bolig fra først i 1900-tallet og har 30 værelser med bad, herunder 12 plantagesuiter, som spreder sig ud i kaffeplantagen med egen veranda eller terrasse. Alle værelser og suiter kan huse 2 voksne og et barn, med mulighed for rampe. Lodgen er indrettet med minder fra landejendommens historie.

 

Hovedbygningen har a la carte restaurant som kan catere al verdens behov.
Herudover har lodgen også et Grill Room hvor aftensmenuen er en mulighed med megen hygge og lækkre vine.
Bistroen er tilgængelig på alle tider af dagen og servere alt fra pasta, fisk, lokalt kød eller pizza lavet i deres egen pizzaovn. 
Skulle man få lyst til en lille outing er det muligt at arrangere en picnic til frokost. 

 

Aktiviteterne i området inkluderer deres 'Fra bønne til kop" rundvisning på kaffebedriften, et besøg til Arusha National Park eller Ngorongoro, samt en oplevelse på Arusha bys highlights. Skulle alt dette ikke være nok har lodgen både pool, spa og dejlig haveterrasse til at nyde tilværelsen mens dyrerne går lige rundt om hjørnet.

 

Transfertiden til/fra Kilomanjaro Airport er mellem 1 og 1½ time afhængig af tidspunkt på dagen. Der er o. 35 min kørsel mellem lodgen og byens centrum.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m