« Tilbage

Ashnil Mara Camp

Ashnil Mara Camp er en ny lodge placeret på første parket til Maraflodens dyreliv. Campen ligger midt i Kenyas Masai Mara National Reserve på et sted, som er kendt for sin store gnu- og zebravandring i sæsonen for Den Store Migration. Området her ved sammenløbet af floderne Mara og Talek er ligeledes kendt for de hjemhørende flodheste og krokodiller.

Campen har 40 faste og rummelige luksustelte under tag indrettet med bad, walk-in closets og veranda, hvorfra man kan nyde den direkte udsigt til dyrelivet og savannen. Stedet har restaurant med udendørs bar. Loungen ligger i hovedbygningen et stykke fra spiseområdet. Efter dagens game drives er der mulighed for en dukkert i campens swimmingpool.

Fra campen er der mulighed for game drives, guidede naturvandringer, ballonsafari eller kulturelle besøg hos maasaifolket m.m. Aftenerne byder bl.a. på underholdning med traditionel dans eller hygge omkring bomaens bål. 

Campen ligger 4-5 timers kørsel fra Nairobi eller 45 min med fly til reservatet plus transfertid. Fra Mombasakysten er flyvetiden o. 2 timer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m