« Tilbage

Baghayo Garden Suites

Beliggende på fem hektar kaffeejendom, nabo til Ngorongoro Nationalpark, har værtsfamilien været forvaltere af dette stykke land i tre generationer.

Hele lodgen er omgivet af frodige haver og ligger i en aktiv, fungerende kaffeplantage. Der er frugttræer, urte- og grønsagshaver. Fælles området består af receptionen, en stor lounge med bar og pejs og en spisestue. Verandaen har en fantastisk udsigt til udendørs spisning eller afslapning med en kop kaffe. Den store swimmingpool (velegnet til omgange) er omgivet af frodige grønne græsplæner, med liggestole og parasolborde. Coffee Garden Spa ligger i et roligt hjørne af ejendommen med mulighed for flere behandlinger og afslapning på højt niveau.

 

Værelser:

Hvert af de 14 værelser er en suite, med en separat stue samt et soveværelse med en-suite badeværelse. Opholdsstuen er komfortabelt indrettet med polstrede stole foran pejsen til hyggelig afslapning. Hvert værelse har en privat veranda med udsigt.

Soveværelserne har enkeltsenge eller queensize-senge, og familiesuiterne har flere sengekonfigurationer til hele familiens ønsker. Familiesuiter kan også gøres større gennem de tilstødende værelser. Blødt linned og håndklæder plus et skrivebord, læsestol og rigelig plads til bagage kombineres for at skabe et hyggeligt og indbydende pusterum fra den støvede safaristi.

Hvert værelse har smuk udsigt over dalene, gårde og kaffeplantager til Ngorongoro-skoven og fjerne bakker. Faciliteterne inkluderer stort brusekabine, separat toilet, personlige produkter, hårtørrere og pengeskabe til dine værdigenstande.

 

Restaurant og bar:

Ved at have egen gård og haver, er "fra gård til bord" tilgangen dybt inkorporeret i deres køkken. Udover frugt, urter, grøntsager og egen kaffe indhentes mælk, æg og honning fra den nærliggende gård. Her dyrkes egne hvede og bønner på nærliggende marker. Vægten er på friske fødevarer med masser af grøntsager. Frisk brød og rundstykker bages dagligt. Baren er opfyldt og åben hele dagen, så man altid kan få en drink når man trænger. 

 

Beliggenhed og aktiviteter:

Baghayo Garden Suites ligger i udkanten af landsbyen Karatu og er nabo til Ngorongoro Conservation Area, som ikke kun er porten til Serengeti, men også hjemsted for UNESCOs verdensarvssted Ngorongoro Crater. Med Tarangire og Lake Manyara Nationalparker, begge i umiddelbar nærhed, er lodgen et godt sted at bo, mens Tanzanias fantastiske natur og dyreliv udforskes. Kaffeture, landsbyvandringer og længere vandreture er også tilgængelige.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m