« Tilbage

Bahia Mar Boutique Hotel & Beach Club

Bahia Mar Beach Club i Vilanculos er et rigtigt lækkert boutique strandhotel med en skøn atmosfære. Det er beliggende hvor det Indiske Oceans azurblå vand slikker den palmebevoksede strand. Det er en perfekt destination for dem der ønsker at opleve den farverige lokale kultur samt Bazaruto øhavets enestående skønhed.

Vilanculos, som er en hyggelig fisker landsby er beliggende i Inhambane provinsen og er en velkendt destination for bryllupsrejsende, eventyrere, familier og undervandsentusiaster.

Der er også gode muligheder for kite surfing, big game fiskeri og sejlture ud til de små øer i en traditionel dhow samt meget mere, så uanset om man er til afslapning og  forkælelse eller en aktiv ferie, kan man gøre begge ting i Vilanculos.

Personalet på hotellet er utroligt imødekommende og serviceminded, og gør alt for at vore gæster føler sig rigtig godt tilpas. Der er en stor dejlig have med swimming-pool, hyggelig bar, samt en skøn restaurant hvor de veltillavede måltider serveres.

Der er tre forskellige værelseskategorier:

Sea View Bedroom
Stort dejligt værelse med ”queen size” seng, badeværelse med toilet og bruser, samt stor veranda med solsenge og en fantastisk havudsigt.

Luxury Beach Suite
Denne er en hel lille lejlighed med “king size” seng, opholds lounge med TV, stort og rummeligt badeværelse, veludstyret kitchenette,  terrasse med solsenge, grill og en lille privat pool. Er også perfekt til en familie med et eller to børn

Family Unit
Er ideelt for en større familie med 2 Sea View værelser og en Luxury Beach Suite og dermed 3 dobbeltværelser, og et hus nærmest for sig selv.

Under opholdet er der inkluderet halvpension bestående af morgenmad og 3 retters middag om aftenen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m