« Tilbage

Banyan Tree Seychelles

Svajende palmer, tropisk have og smuk strand byder dig velkommen i det ægte paradis på Seychellerne. 

Banyan Tree Seychelles er beliggende i den smukke Intendance Bay på Mahés sydvestkyst og er et af Mahés mest eksklusive hoteller. Banyan Tree er en luksuriøs hotelkæde med et koncept særlig fokuseret på afslapning og wellness - beliggende direkte til stranden omgivet af tropisk have.

Hotellet tilbyder 60 villaer i 7 forskellige kategorier. Alle er lyse og smukt indrettede med dejlig møbleret terrasse. Alle har aircondition, loftsventilator, privat minipool, udendørs bruser, telefon, te- og kaffefaciliteter, tv, minibar og hårtørrer. 

Resortets store og indbydende infinitypool ligger med den flotteste udsigt over havet. Der er mulighed for flere forskellige aktiviteter såsom fitnesscenter og tennisbane, ligesom der er mulighed for at låne cykler eller deltage i yoga.

Hotellet har 3 barer, 3 restauranter og der er mulighed for at få serveret måltider i egen villa - eller blive forkælet med middag på stranden. Restauranterne har et stort udbud af internationale retter ligesom der er fokus på det thailandske køkken i Restaurant Saffron. 

Hotellet er beliggende ca. 40 min. kørsel fra lufthavnen.

Hotellet er det perfekte sted for selvforkælelse og afslapning. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m