« Tilbage

Baobab Beach Resort & Spa

Strandhotellet Baobab Beach Resort & Spa på Diani Beach syd for Mombasa i Kenya, ligger på en koralpynt i et 80 acre stort tropisk parkområde med 500 meter strand og udsigt over Det Indiske Ocean.

Hotellets gæster kan nyde udsigten til havet i stedets skyggefulde palmeomgivelser, hvor der ligger 3 separate swimmingpools. Ressortet har flere barer, lounger og restauranter, ligesom der bydes på udsøgt aftenunderholdning.

The Afya Bora Wellness Club and Spa tilbyder flere former for bade, massage, krops- og skønhedsbehandlinger, ligesom stedet er udstyret med motionsfaciliteter.

Fra stedet er der mange andre forskellige aktivitetsmuligheder til lands og til vands. Hotellet tilbyder tennis og bordtennis, beachvolley, bueskydning, vandfitness i stedets tre pools, aerobics, dart, boccia og andre spil.  Desuden er der mulighed for scuba diving, windsurfing, big game fishing, catamaransejlads samt golf. Området byder på forskellige ekskursions-,  turmuligheder til Mombasa og omegn. Baobab Nature Park er tilholdssted for både flere sjældne fuglearter, aber og andre dyr.

Hotellet har 180 værelser med terrasser/balkon i kategorierne standard, superior, deluxe samt junior suites, som ligger med udsigt til hav, park eller pool.

Ressortet ligger 35 km/1 times kørsel fra Mombasas havn.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m