« Tilbage

Baraza Resort & Spa

Oplev en fortryllende atmosfære på Baraza Resort & Spa, et 5-stjernet luksusresort i Zanzibar. Dette boutique-resort, der er blevet kåret som et af de 60 bedste nye hoteller i verden af Condé Nast Traveller, er et ægte perlekæde langs den skønne Bwejuu-Paje strand i Zanzibar. Denne strandperle byder på spektakulære udsigter over Det Indiske Ocean og indhylles i en aura af eksklusivitet og historie.

Med sine 30 villaer fremmaner dette fortryllende resort den ærefulde arv fra Zanzibars Omani-sultaners æra. De 30 villaer afspejler en enestående fusion af arabisk, swahili og indisk designtraditioner. Her mødes Swahili-buer, håndskåret dekoration, antikke skatte, håndlavede møbler og messinglanterner i et enkelt, uimodståeligt univers af luksus og elegance.

 

Villaer

De imponerende indkvarteringsmuligheder omfatter 14 villaer med ét soveværelse og 15 villaer med to soveværelser samt en enkelt Royal Sultan-villa med to soveværelser. Den klassiske Swahili-arkitektur pryder villaerne med dramatiske buer, Baraza-bænke og omhyggeligt håndskårne cementdekorationer. De rummelige villaer omfavner luksuriøse interiører, eksklusive stoffer, håndskårne møbler og glitrende messinglanterner. De store badeværelser er udstyret med luksuriøse faciliteter, og hver villa byder på en rummelig terrasse og en privat plaskepool, der skaber et tilflugtssted af afslapning og ro.

Værelsestyperne variere i størrelser og placering:

Gardenview
To soveværelses villa 193 kvm
Master soveværelse med eget badeværelse og fritstående badekar, påklædningsrum, andet soveværelse med to enkeltsenge, eget badeværelse (med bruser), stue, tv, dvd-afspiller, Sultans Lounge-seng, minibar-område med te/kaffe faciliteter, stor terrasse, to solsenge og plaskepool.

Ocean front
Et soveværelses villa 148 kvm
Master soveværelse med eget badeværelse og fritstående badekar, påklædningsrum, stue, tv, dvd-afspiller, Sultans Lounge-seng, minibar-område med te/kaffe faciliteter, stor terrasse, to solsenge og plaskepool.

Royal beach
To soveværelses villa 254 kvm
To master soveværelser, hver med eget badeværelse og fritstående badekar, påklædningsrum og terrasse. En central stue med spektakulær havudsigt, stor plaskepool, udendørs dagbæddelounge og terrasse med solsenge.

Sultans
To soveværelses villa 193 kvm
Master soveværelse med eget badeværelse og fritstående badekar, påklædningsrum, andet soveværelse med eget badeværelse (med bruser), stue, tv, cd-afspiller, Sultans Lounge-seng, minibar-område med te/kaffe faciliteter, stor terrasse, to solsenge og plaskepool.

Et soveværelses villa 148 kvm
Master soveværelse med eget badeværelse og fritstående badekar, påklædningsrum, stue, tv, dvd-afspiller, Sultans Lounge-seng, minibar-område med te/kaffe faciliteter, stor terrasse, to solsenge og plaskepool.

 

Forplejning

Baraza Resort & Spa er også stolte af deres kulinariske udvalg, der sammensmelter Afrikas, Asiens, Indiens og Persiens køkkener til en eksplosion af smagsoplevelser. Menuen skifter dagligt og afspejler rigdommen af lokale råvarer og en fusion af kontinentale, swahili-, indiske og persiske retter.

Dhahabu Bar & Lounge Åben om aftenen, det er det perfekte sted til en aften cocktail før og efter middagen.

Livingstone Terrace Dette er hotellets udendørs restaurant, hvor morgenmad serveres dagligt fra kl. 7:30 til 10:00.
Middag serveres også på dette sted på visse aftener i ugen fra kl. 19:30 til 21:30.

Eftermiddagste i Chai-loungen fra kl. 16:00 til 17:30.

Ocean Lounge
Frokost serveres dagligt ved poolen, under fx strandparasolen eller på en af hotellets skræddersyede restauranter, åbne mellem kl. 12:30 og 14:00. med et bredt udvalg af kokkens daglige specialiteter, traditionelle lette retter, dagens pizza og salater.

Sultans Dining Room
I Sultan's Restaurant finder kokken den perfekte balance mellem alle disse smagsnuancer og krydderier for at skabe en unik og velsmagende menu. Smagsløgene kommer på en rejse gennem disse eksotiske smagsoplevelser og lokkende dufte. Teamet vil give et særligt og mindeværdigt øjeblik, så man kan føle sig som en sultan. Middag serveres også på dette sted på visse aftener i ugen fra kl. 19:30 til 21:30.

 

Faciliteter og aktiviteter

Det luksuriøse Frangipani Spa Zanzibar inviterer gæsterne til at skifte gear og nyde en bred vifte af behandlinger og terapier. Fra signaturen Sultans Bath for to til specialiserede massage teknikker udført af erfarne terapeuter fra Thailand, Bali og Indien. Spaen tilbyder en oase af afslapning, designet med elegance og raffinement, hvor du kan slippe stress og udmattelse fra en travl hverdag og finde harmoni i krop og sind.

Aktiviteter på Baraza Resort & Spa omfatter Water Club, hvor gæsterne kan deltage i vandsport som windsurfing, kitesurfing og sejlads. Water Club ligger lige ved Bwejuu Beach og har en bred vifte af udstyr og tilbyder instruktion. Hvis interesse for dykning findes, er The Palms det eneste PADI fem-stjernede Gold Palm og RAID-certificerede dykkercenter på Zanzibar. Dykkerne leverer en unik dykkeroplevelse med fokus på professionel service og bevarelse af det uberørte marine miljø. Derudover tilbydes en bred vifte af aktiviteter som en Swahili-oplevelse med madlavningskurser fokuseret på øens krydderier, byture, mulighed for at lære spillet Bao, bådture, palmetræklatring og skovstier.

Ferieresortet tilbyder også autentiske Swahili-oplevelser, der inkluderer madlavningskurser med fokus på øens krydderier, byture, mulighed for at lære spillet Bao, bådture, palmetræklatring og skovstier. Disse oplevelser giver mulighed for at fordype sig i øens kultur og traditioner på en unik og berigende måde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m