« Tilbage

Bluebay Beach Resort, Zanzibar

Bluebay Beach Resort er indrettet med en traditionel afrikansk stemning og atmosfære. Hotellet ligger på den fineste hvide strand på østkysten af øen Zanzibar. Stedet er omgivet af tropiske haver og masser af palmer.

Der er et væld af sportsaktiviteter og spa muligheder. Til børnene er der også en børneklub med en række indendørs og udendørs aktiviteter for børn i alderen 3-13 år. Børnene vil kunne have det sjovt med kunsthåndværk, sport og kulturelle oplevelser.

 

Værelserne

Alle værelser er rummelige og lyst indrettet og med håndskåret møbler i afrikansk stil.

De komfortable Garden rooms har god udsigt over haven. Der er 24 Garden rooms, og de deler deres egen private pool. Disse værelser består af to enkeltsenge eller en dobbeltseng med myggenet.

De populære Superior-værelser ligger i et højere niveau og byder på udsigt over haven, stranden og havet. Der er 74 superior-værelser, og disse vender alle mod havet.

De eksklusive juniorsuiter ligger kun 30 meter fra havet og byder på et stort opholdsområde, storslået veranda og endda en privat have med udendørs bruser. Der er 6 juniorsuiter på 90 m2.

Endelig er der to Sultan Suites ved stranden: det ultimative inden for overdådighed, privatliv og luksus – en sultan ville ikke forvente mindre! Sultan suiterne består af et stort dobbeltværelse med en afslappende lounge og en storslået veranda.

 

Vin og spisning

Hotellets restauranter lægger vægt på de lokale ingredienser, som Zanzibar er kendt for. Restauranterne gør særligt brug af frisk fisk og skaldyr og det moderne køkken. Makuti restauranten har en smuk udsigt over poolen og til havet bagved. Denne restaurant tilbyder også morgenmad, frokost og temaaftensmåltider samt levende underholdning afhængig af selve temaet. Derudover er der mulighed for at gå på standen til Bahari Grillen, hvor man kan få en eksklusiv madoplevelse med frisk fisk, skaldyr og italienske specialiteter. Denne restaurant skaber rammerne for det romantiske måltid. Blue Marlin restauranten er en strandgrill, som også giver gode muligheder for god mad. Til sidst er der pool baren, som lokker med et godt udvalg af vine, spiritus, frisk juice og kaffe.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m