« Tilbage

Bougainvillea Safari Lodge

Bougainvillea Safari Lodge i Tanzania er beliggende i udkanten af Karatu omtrent midt imellem Lake Manyara og Ngorongoro krateret.

 

Værelser

Lodgen tilbyder 32 elegant indrettede hytter, der kombinerer luksus med en autentisk afrikansk atmosfære. 10 af disse værelser er placeret i 5 dobbelthytter i lodgens have, og de resterende ligger i området nær poolen. Hvert værelse har kingsize- eller enkeltsenge med myggenet, påklædningsområde, pejs, stort badeværelse med bruser. Fra værelsernes veranda er der udsigt til stedets frodige tropiske have. Tripleværelser er mulige med forudgående varsel, og to af hytterne kan bruges som familiesuiter med sammenhængende værelser. 

 

Forplejning

Bougainvillea Safari Lodge tilbyder en fremragende kulinarisk oplevelse til sine gæster. Den elegante restaurant serverer en bred vifte af delikate retter, der kombinerer mange smagsvarianter. Menuen er omhyggeligt sammensat af erfarne kokke og inkluderer friske råvarer fra det omkringliggende område. Gæsterne kan nyde deres måltider i restauranten eller vælge at spise under åben himmel og beundre den betagende naturskønhed omkring lodgen.

 

Faciliteter og aktiviteter

Stedets fællesbygning huser hotelreception, lounge, bar, gavebutik og spisestuer.
Swimmingpoolen med pool bar ligger midt på ejendommens arealer, omgivet af gæstehytter og en dejlig have med flere fuglearter.
Der tilbydes terapeutisk massage.

 

Bougainvillea Safari Lodge har en enestående beliggenhed nær nogle af klodens mest fantastiske områder med dyreliv. Indgangen til det verdensberømte Ngorongoro Conservation Area, der er en del af verdensarven, ligger blot 15 minutters kørsel fra lodgen. Mod øst og syd finder man Lake Manyara National Park, som er en perle af en park beliggende i bunden af Great Rift Valley. Begge områder er nemme at besøge på en dagsudflugt.

Man kan let gå ind til byen fra lodgen og opleve den pulserende afrikanske atmosfære. Her er der et væld af butikker og et lokalt marked, som man kan udforske. Hvis man har lyst til en gåtur i det omkringliggende landskab, er det også en mulighed. En af personalet kan vise vejen til en nærliggende kaffefarm, eller man kan tage på en mere udfordrende vandretur i Ngorongoro Conservation Area.

Der er rig mulighed for at opleve den fascinerende kultur hos nogle af de nærliggende stammer. Man kan besøge Iraqw, Hadzabe eller Datogo-samfundene. Der findes også en interessant landbrugslandsby ved navn Mto wa Mbo i nærheden.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m