« Tilbage

Buhala Lodge

Placeret på breden af Crocodile River med udsigt til Kruger National park er denne familieejet lodge en fantastisk 5-stjernet oplevelse. 

Her kan man læne sig tilbage og spotte the Big 5 fra eget luksusværelse, spille en runde golf på den eksklusive Leopard Creek Country Club, nyde en safari i Kruger National Park med egen privat guide eller blot tage en dukkert i poolen efter en massage i vores bush spa. De generøse udendørsarealer sikrer, at der er den perfekte mulighed for at slappe af, mens den betagende udsigt beundres. The Big 5 er hyppige besøgende sammen med flodhest, krokodille og mange antilopearter.

Måltider serveres enten på verandaen, i den elskværdige spisestue eller under stjernerne. Atmosfæren er en afslappet elegance. Sammen med mad fra det lækre køkken serveres de fineste sydafrikanske vine. 

Aktiviteter inkluderer game drives til Kruger National Park, bush spa, golf, forskellige guidede ture på bl.a. geo trail, panorama ruten og Sudwala grotter. Herud over er der mulighed for at møde både elefanter og chimpanser eller tage ud over trærerne i zip line.

Værelser:

Atten individuelt indrettede luksusværelser med betagende udsigt over enten de rolige haver eller Kruger National Park. Samtlige værelser har aircondition og faciliteter til at lave te og kaffe.

Standard værelser
Otte rummelige en-suite dobbeltværelser med generøse badeværelser, der tilbyder både badekar og fritstående bruser. Gæsterne kan vælge mellem enten åbent eller flere private badeværelser. Hvert værelse er smukt møbleret og har udsigt over de store haver og bjerge. To af disse værelser er familieværelser.

Kruger Park River værelser
Disse tre store en-suite værelser med smuk udsigt over Kruger National Park og Crocodile River har store vinduer og masser af naturligt lys. Alle flodværelserne har åbent badeværelse med eget toilet.

Kruger Park Balkon værelser
Fem balkonværelser med en-suite badeværelser og hver med sin egen private balkon med udsigt over Kruger National Park og Crocodile River. Hvert værelse er unikt på sin egen måde, nogle har et moderne åbent badeværelse, mens andre tilbyder en privat lukket mulighed.

Elephant Garden Suites
Disse suiter er perfekte til alle, der leder efter en afsondret bush-ferie. De er adskilt fra hovedbygningen og tilbyder derfor det bedste inden for privat luksusindkvartering. De to suiter deler en privat plaskepool. Suiterne har deres eget udendørs opholdsområde og kommer med store døre, som sikrer, at du kan nyde den utrolige udsigt over Krugerparken og Crocodile River fra hvor som helst i rummet. Hver suite tilbyder et generøst åbent badeværelse med både badekar og bruser og har endda en ekstra udendørs bruser til de mere eventyrlystne typer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m