« Tilbage

Beskrivelse af Campsites

Namibia er spækket med flotte og unikke landskaber, fra det øde Skeleton Coast og nådesløse Namib-ørkenen til det fantastiske dyreliv man oplevelser i Etosha National Park og ved Caprivi Strip. Velsignet med rige naturressourcer, en moderne infrastruktur, fantastiske campsites og campingpladser kombineret med traditionelle kulturer, er og bliver Namibia meget betagende for enhver der besøger landet, og måske i endnu højere grad hvis man vælger at overnatte i forskellige campsites.

På disse campsites, bor man udelukkende i telt som man selv stiller op og klargør før nattes mørke falder på, og man har selv til opgave at pakke teltet ned næste morgen. Alle campsites har fælles toilet med gode badefaciliteter, nogle har endda et mindre pool område.

Største delen af de campsites Safarieksperten benytter, sover besøgende i telte som typisk ligger i baggrunden af en lodge som har faciliteter såsom restaurant, bar, fællesområde og lignende.

Livet i campsites byder oftest på fælles madlavning sammen med andre rejsende. Oprydning og opvask efter maden deltager alle i.

Under et ophold på disse campsites er værd at nævne aktiviteter såsom; bushwalking, så man oplever naturen i Namibia på tætteste hold. Tage på en oplevelsesrig picnic med mulighed for at se området og des dyreliv i form af vildt og fulge samt mindre krybdyr, men så sandlig også naturlandskabet i sin helhed.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m