« Tilbage

Canyon Roadhouse

Nyd et unikt og charmerende ophold på denne usædvanlige lodge, der ligner en gammel vejcafé. Lodge'en er som en skattekiste fyldt med sjæl og charme, og et absolut 'must-visit' stop. Det udvendige område afspejler den eventyrlige atmosfære indenfor med sine antikke Chevys og Fords fra en svunden æra, omgivet af smukke quiver-træer og ørkenens flora. Parkér bilen og træd indenfor.

Når de store døre åbnes, vil besøgende føle, at de træder ind i en skatkiste af spændende overraskelser. Her mødes de af en receptionsskranke, der er omdannet til en gammel International lastbil, en bar inspireret af en benzinstation ('pompstasie'), og en samling af klassiske køretøjer og transportrekvisitter, som er sammensat med en kreativ og humoristisk flair. Restaurantbordene er placeret mellem disse unikke indretningselementer, og i de kølige vintermåneder giver de originale bilkabiner en skæv og hyggelig atmosfære som pejse.

Canyon Roadhouse tilbyder mere end bare et fascinerende interiør. De rummelige og attraktive værelser, der ligger omkring charmerende gårdspladser, gør Roadhouse til en komfortabel og praktisk base, når man udforsker Fish River Canyon, der kun ligger 14 kilometer væk. Her finder man også en swimmingpool, en campingplads og en dejlig terrasse, hvor man kan nyde Roadhouse's særlige retter.

 

Værelser

Canyon Roadhouse har 24 værelser - 19 med to enkeltsenge, 3 med tre enkeltsenge, 1 familieværelse (4 senge), 1 dobbeltværelse.

Twin Room: Værelserne er rummelige med to enkeltsenge, eget badeværelse, aircondition og te/kaffe-faciliteter. Vi har 2 værelser med to enkeltsenge med en sammenhængende dør - venligst spørg for at reservere som et familieværelse.

Triple Room: Værelserne har udsigt til en central gård. Dette rummelige åbne værelse har tre enkeltsenge og et eget badeværelse (kun bruser).

Family Room: Værelserne har udsigt til en central gård. Dette rummelige åbne værelse har fire enkeltsenge og et eget badeværelse (kun bruser). 

Alle værelser har følgende faciliteter:

 • Sikkerhedsboks
 • Veranda
 • Varmtvandsflaske (om vinteren)
 • Eget badeværelse med bruser
 • Basistoiletartikler
 • Te/kaffe-faciliteter
 • Hårtørrer
 • Paraply

 

Faciliteter:

Faciliteter inkluderer en restaurant, bar og souvenirbutik, samt en swimmingpool til afslapning og forfriskning. Gæster kan forblive forbundet med WIFI og mobilforbindelse, og stedet er tilgængeligt for personer med begrænset mobilitet. 

 

Aktiviteter

Når det kommer til aktiviteter, kan gæster nyde guidede ture som morgen-/eftermiddagskørsel i Canyon, solnedgangsnaturkørsel i Gondwana Canyon Park, solopgangsvandring og morgen gåtur. Der er også selv-guidede muligheder som vandrestier og 4x4-ture til Garas.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m