« Tilbage

Casa Rex Boutique Hotel

Casa Rex boutique hotel i Vilankulos, Mozambique tilbyder luksus og skønne ferie- og bryllupsfaciliteter. Fra hotellet er der et fantastisk udsyn over det krystalklare tyrkisblå Indiske Ocean og Bazaruto Archipelago Islands. Casa Rex har med andre ord en perfekt beliggenhed.

Alle 15 værelser vender ud mod havet, og der er let adgang til stranden. Der er en fabelagtig havudsigt og undertiden en kølig brise gennem hotellet. Værelserne har air condition, trådløst internet og satelit-tv i fællesrummene. Måltider serveres på en udendørs terrasse med en spektakulær udsigt over bugten og frodige haver. Restauranten er kendt i området for sine lækre portugisiske retter med friske fiske- og skaldyrsspecialiteter kombineret med importerede vine eller en populær lokal øl fra Mozambique.

Vilankula, som er beliggende omtrent 750 km nord for Mozambiques hovedstad Maputo, er let tilgængelig. Byen har en kystlig charme og en virerende kultur med en unik blanding af afrikansk, portugisisk og arabisk påvirkning.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m