« Tilbage

Chez Maggie

Fra det øjeblik, du sætter foden på jorden, vil du forstå, hvorfor Chez Maggie i årevis har haft ry for at være det bedste hotel i Morondava. Som en af de første ejendomme på Nosy Kely kan hotellet med sine store værelser, veletablerede haver og vestvendte beliggenhed på stranden, tilbyde dig et stille, roligt og luksuriøst tilflugtssted. 

Chez Maggie, en lille intim ejendom, er kendt af såvel lokale som internationale rejsende. Uanset om du bor i Antananarivo, San Francisco, Nairobi, Paris eller Boston, bliver Chez Maggie hurtigt dit "andet hjem" på Madagaskar.  

Hvad enten det drejer sig om én nat, en lang weekend eller et længere ophold, sørger Chez Maggie for afslappede og sikre forhold. Fordelt rundt om i de store haver ligger de rummelige og behagelige bungalows og hytter i 2 etager. 

Hver hytte eller bungalow har sin egen unikke stil. Alle indeholder en stor opholdsstue, badeværelser med farverige kakler på væggene og udsøgt udsmykning. 

Uanset om du vælger "The Penthouse", "The Captain's Cabin" eller "The Honeymoon Chalet" garanterer Chez Maggie dig et enestående og behageligt ophold i komfortable omgivelser. 

Serviceydelser:
Le Masoandro Restaurant / Bar / Swimmingpool Vaskeriservice / Transport til og fra lufthavnen / Køretøjer til udflugter

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m