« Tilbage

Chobe Bakwena Lodge

Bakwena Lodge ligger i Chobe området midt i safariland kun 1,5 km fra det sted hvor de fire Afrikansk lande - Zambia, Zimbabwe, Namibia og Botswana - grænser op til hinanden. Lodgen er omgivet af Chobe National Park and Forest Reserve.

Bakwena er setswana og betyder krokodillefolket, en af de største stammer i Botswana. Lodgen omfavner da også det lokale i sine bestræbelser på at være et ansvarligt turistinitiativ, som investerer i lokalsamfundet i respekt for stedets smukke natur og folk som bor her.

Bakwena Lodge har 10 stråtækte hytter i afrikansk stil, som alle ligger under akacietræers skyggende løvtag og med udsigt til Chobe River. Hver hytte er bygget efter både økologiske og traditionelle afrikanske principper og forsynet med træterrasse med udsigt til floden.

Køkkenet byder på afrikansk fusionsmad tilberedt af lokale råvarer med inspiration i setswanakøkkenet. Fællesfaciliteterne rummer lounge, restaurant og Rain Tree bar med flodudsigt og pool.

Aktiviteter her omfatter game drives , river cruises på Chobe, fisketure, fuglekiggeri, nature walks, cultural tours og besøg på Impalila Island med de gigantiske baobabtræer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m