« Tilbage

Cinnamon Bey Beruwala

Cinnamon Bey Beruwala er et 4-stjernet resort beliggende i ved Beruwala strand på Sri Lanka.
Beruwala strand bliver ofte nævnt som værende blandt top 10 af strandene på Sri Lanka.  

 

Værelser

Hotellet tilbyder et udvalg af komfortable og stilfulde værelser, der passer til enhver gæsts behov og præferencer.

Der er tre typer af superior-værelser - Superior, Superior Garden Terrace og Superior Ocean View - alle rummer cirka 40 kvadratmeter og byder på en behagelig atmosfære. Alle disse værelser har enten en terrasse eller balkon, en kingsize-seng eller twin-senge, samt et ensuite badeværelse med bruser, hårtørrer og fornødenheder som toiletartikler. Derudover er der også faciliteter såsom en sikkerhedsboks, satellit-tv, minibar og gratis WiFi.

For gæster, der søger en endnu mere eksklusiv oplevelse, tilbyder Deluxe Ocean Wing en privat og luksuriøs atmosfære. Her kan gæsterne vælge mellem forskellige værelsestyper, herunder Junior Suites på 100 kvadratmeter, Paradise Suites på 135 kvadratmeter, samt Deluxe Pool Terrace og Deluxe Ocean View værelser på 50 kvadratmeter. Disse værelser byder, ud over hvad superiorværelsernes faciliteter, på ekstra plads med større opholdsområder, to fjernsyn og faciliteter til kaffe og te. Paradise Suite tilbyder endda et eget spiseområde og en privat dyppepool, der fuldender den luksuriøse oplevelse.

 

Måltider

På Bufe, hotellets restaurant, nyder gæsterne alle tre dagens måltider i hotellets hyggelige atmosfære, hvor kokkene altid disker op med en bred vifte af internationale retter, der tilfredsstiller enhver smagsløg og sikrer, at deres gæster nyder hvert måltid. Fra frugtfade til friskpressede juicer, til live action-borde dedikeret til srilankanske og kontinentale køkkener, til en sød række af desserter.

I.C.E er hotellets oase af forfriskende fristelser, perfekt til det tropiske klima. Her kan gæsterne fordybe sig i en udsøgt samling af kolde snacks, der byder på alt fra lækre iskugler til forfriskende sorbet og cremet frozen yoghurt.

Den elegante Deluxe Ocean Lounge er hotellets perle, hvor gæsterne kan nyde forfriskende drinks og lækre snacks. Med en betagende udsigt over havet kan man slappe af i bedste selskab og lade eftermiddagen og aftenen glide ubesværet forbi.

For dem, der ønsker at gøre deres ophold endnu mere mindeværdigt, tilbyder hotellet en række ekstraordinære madoplevelser. Morgenmaden kan for eksempel forvandles til en festlig begivenhed med en sprudlende champagnebrunch lige ved siden af poolen. Til aftensmaden kan gæsterne forkæle sig selv med en lækker BBQ-middag i haven, hvor kokkene disker op med det bedste grillmad, mens de nyder den fortryllende udsigt over havet. Og for de romantisk anlagte er der mulighed for at nyde en intim 4-retters middag i private omgivelser i et eget gazebo-telt i haven, mens man lader sig forføre af lyden af bølgeskvulpene og den skiftende himmel i horisonten.

 

Faciliteter og aktiviteter 

På hotellet findes et imponerende udvalg af faciliteter og aktiviteter, der sikrer, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse. Med ikke mindre end tre swimmingpools er der rig mulighed for afslapning og sjov i solen. En af disse pools er eksklusivt forbeholdt gæster, der bor i hotellets luksuriøse Deluxe Ocean Wing, mens en anden er åben for alle hotellets besøgende, og endelig er der en speciel pool designet til de yngste gæster. For dem, der foretrækker saltvandet, er der selvfølgelig også mulighed for at tage en forfriskende dukkert i havet.

Et velfungerende fitnesscenter, beliggende i hotellets frodige have, giver gæsterne mulighed for at holde sig i form og træne i idylliske omgivelser. Derudover kan sportsentusiaster glæde sig over faciliteter som en beachvolleybane, en basketballbane og en cricketbane, der sikrer sjov og aktivitet for hele familien.

For dem, der søger selvforkælelse og afslapning, byder Svastha Serene Spa på en række luksuriøse behandlinger. Fra afslappende balinesiske massager og dybdegående vævsmassage til holistisk Shiatsu-massage og foryngende aromaterapi - der er noget for enhver smag. Par kan nyde en romantisk flugt med en fortryllende parmassage, mens en række skønhedsbehandlinger og rituelle forberedelser før afrejse sikrer en behagelig overgang til livet derhjemme.

 

Uden for hotellets døre venter en verden af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser.

Gæsterne kan fordybe sig i Srilankas rige kulturarv ved at male traditionelle srilankanske masker eller besøge imponerende religiøse steder som den første muslimske moské eller det anerkendte buddhistiske tempel, Kande Viharaya.

En tur til det historiske Galle Fort, en UNESCO verdensarvssite, giver et fascinerende indblik i øens fortid. For de eventyrlystne byder en flodsafari på muligheden for at komme tæt på det lokale dyreliv langs flodens bred.

Vandelskere kan udforske Barberyn Island på en bådtur og beundre det maleriske fyrtårn, der majestætisk står på øens spids. Et besøg ved Hikkaduwa korallrev, et beskyttet område under genopbygning, giver en unik chance for at opleve det fascinerende undervandsliv og koralformationer. Og for dem, der ønsker at bidrage til dyrebeskyttelsen, er et besøg på Kosgoda Turtle Hatchery en givende oplevelse, hvor man kan lære om og støtte arbejdet med at beskytte skildpadderne fra fødsel til frigivelse i havet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m